Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Turcu îşi declară ataşamentul faţă de Dinamo şi promite că rămâne la echipă

Vasile Turcu îşi declară ataşamentul faţă de Dinamo şi promite că rămâne la echipă

Vasile Turcu îşi declară ataşamentul faţă de Dinamo şi promite că rămâne la echipă
Sursa foto: vasile turcu
30 Iul 2009   •   13:49

Vicepreşedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, nu a plecat niciodată din Ştefan cel Mare. Cel care declara cu surle şi trâmbiţe la sfârşitul sezonului trecut că va găsi altă echipă pe care să o finanţeze a dezminţit, joi, că ar fi intenţionat vreodată să plece, şi spune că nu ar face niciodată acest pas. Deşi rezultatele slabe l-au întristat, Turcu se jură că va fi mereu alături de clubul dinamovist.
După înfrângerea din ultima etapă, 2-5 cu FC Argeş, şi implicit ratarea calificării în preliminariile Ligii Campionilor, după ce cu o etapă în urmă Dinamo pierduse şi titlul, Turcu a anunţat că nu mai stă la echipă din cauza conflictului cu Mircea Rednic. Fostul antrenor a plecat de la club, dar Turcu era de neînduplecat, declarând că va prelua gruparea FC Argeş atunci când va putea să negocieze direct cu patronul încarcerat, Cornel Penescu. Acum, însă, Turcu a înlăturat confuzia şi a declarat că, tot timpul, a fost un acţionar pasiv, fără să plece de la club.
"Eu sunt alături de club şi voi fi mereu. Mă bucur pentru rezultatele bune şi mă intristez pentru cele slabe. Eu nu mă pot întoarce la Dinamo, pentru că nu am plecat niciodată cu adevarat de acolo! Eu am rămas un acţionar pasiv. Încă nu mi-a trecut supărarea pentru eşecul din sezonul trecut şi mai am nevoie de puţin timp pentru a mă reface. Dacă echipa îmi va demonstra că poate face performanţă, voi face şi eu un pas spre împăcare", a declarat Turcu pentru Cancan.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close