Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vaslui - Farul 4-2. Trupa lui Viorel Mondovan depăşeşte Steaua în clasament

Vaslui - Farul 4-2. Trupa lui Viorel Mondovan depăşeşte Steaua în clasament

Vaslui - Farul 4-2. Trupa lui Viorel Mondovan depăşeşte Steaua în clasament
Sursa foto: viorel moldovan
21 Mar 2009   •   21:08

FC Vaslui a obţinut sâmbătă o victorie echivalentă cu urcarea pe locul 5 în campionat, peste Steaua lui Marius Lăcătuş. Moldovenii lui Moldovan au câştigat categoric duelul cu Farul Constanţa, scorul de la pauză aducând mai mult cu un meci din Olanda decât cu unul din "Liga lui Mitică": 4-1. Interesant mai este faptul că toate cele şase goluri ale partidei încheiate cu scorul de 4-2 au fost marcate de străini.
Partida jucată acasă la FC Vaslui a fost una foarte spectaculoasă, ocaziile apărând la ambele porţi precum ciupercile după ploaie. Doar 10 minute a rămas tabela intactă, când Hugo Luz a marcat pentru gazde cu un şut puternic. Wesley, Cânu şi Farkas i-au iat palpitaţii portarului Vlas de la Farul, dar constănţeanul nu avea să scape foarte uşor. Minutul 34 a adus golul lui Wesley cu capul, iar Farul a revenit cinci minute mai târziu, marcând prin Pahor, prin acelaşi procedeu. Ljubinkovic a luat, apoi, partida pe cont propriu şi a marcat, la foc automat, două goluri în două minute (40 şi 42).
Moldovan a vrut să păstreze rezultatul, aşa că la pauză a scos un jucător cu profil ofensiv, Wesley, şi l-a înlocuit cu unul defensiv, bulgarul Ghencev. Şi mutarea a reuşit, Farul înscriind doar o dată şi păstrând rezultatul şi punctele. Chico a închis tabela în minutul 73, iar Farul a căzut pe 15 în campionat, pe primul loc retrogradabil. FC Vaslui aşteaptă rezultatul Rapidului cu Oţelul, în Giuleşti, pentru a şti dacă îşi păstrează locul al 5-lea în ierarhia Ligii1.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close