Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victorie pentru Iatan. Astra învinge Unirea Alba-Iulia cu 4-2 într-un meci dedicat tânărului portar decedat

Victorie pentru Iatan. Astra învinge Unirea Alba-Iulia cu 4-2 într-un meci dedicat tânărului portar decedat

Victorie pentru Iatan. Astra învinge Unirea Alba-Iulia cu 4-2 într-un meci dedicat tânărului portar decedat
Sursa foto: alexandru iatan
18 Sep 2009   •   23:38

Nu toţi italienii din fotbalul românesc au avut de pătimit vineri, iar Nicolo Napoli a fost fericit să-şi vadă echipa, Astra Ploieşti, câştigătoare în meciul din etapa a VII-a a Ligii I cu Unirea Alba-Iulia. Ploieştenii s-au impus cu scorul de 4-2 datorită "dublelor" semnate de Liviu Ganea şi Djokic, la capătul unui joc în care s-a jucat şi pentru memoria portarului Astrei, Alexandru Iatan, decedat recent la doar 19 ani.
Încă de la încălzire, jucătorii Astrei au arătat pentru ce joacă, purtând tricouri albe cu poza fostului lor coleg, care a murit la Giurgiu, unde era împrumutat la echipa din localitate, după ce a fost lovit de o minge în abdomen la antrenament. În acelaşi timp, suporterii echipei din Cartierul Vest al Ploieştiului, aproximativ 900, au afişat un banner dedicat fostului portar, "Iatan - îngerul Astrei".
Motivaţi suplimentar, jucătorii Astrei au făcut un joc foarte bun în faţa Unirii şi, după ce Miranda şi Djokic au ratat ocazii mari, Liviu Ganea a bătut excelent o lovitură liberă de la 25 de metri, pe care a trimis-o direct în viclu şi a deschis scorul după 18 minute de joc. Golul al doilea a venit, în minutul 26, tot de la o fază iniţiată de Ganea. Djokic a arătat că Astra nu suferă după plecarea lui Alexe la Dinamo şi a marcat din apropiere cu sânge rece, pentru 2-0, informează Mediafax.
Golul lui Florin Dan, care a redus din diferenţă pentru ardeleni în minutul 34, nu a fost decât un foc de paie, deoarece în a doua repriză Astra a reuşit să ia un avans de trei goluri, după ce Ganea şi Djokic au mai reuşit câte un gol, în minutele 66 şi, respectiv, 79. Tabela a fost închisă de oaspeţi în minutul 82 de Grozav, iar punctele au rămas la Ploieşti.
Astra: 82. Miron - 4. Mihalache, 3. Oprsal, 5. Rohat, 25. Crăciun - 7. Paulinho (17. V. Sandu '84), 8. Takayiuki, 16. V. Gheorghe (27. C. Vlaicu '80), 19. L. Ganea (14. G. Păun '88) - 11. Miranda, 9. Djokici. Antrenor: Nicolo Napoli.
Unirea Alba Iulia: 38. Rotaru - 20. Olah, 2. Poverlovici, 16. Bonacin, 23. Bucurică - 17. I. Bălan, 5. Dâlbea (10. Selagea '74), 19. Fl. Dan, 14. C. Cristea - 9. Verdeş (21. Pinto '58), 18. Veljovici (4. I. Grozav '68) . Antrenor: Adrian Falub.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close