Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Moldovan a demisionat de la Sportul Studenţesc: E o echipă fără suflet, fără caracter

Viorel Moldovan a demisionat de la Sportul Studenţesc: E o echipă fără suflet, fără caracter

Viorel Moldovan a demisionat de la Sportul Studenţesc: E o echipă fără suflet, fără caracter
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Oct 2010   •   19:22

Viorel Moldovan şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor al echipei Sportul Studenţesc, după meciul pierdut cu scorul de 1-4, în faţa formaţiei FCM Târgu Mureş, în etapa a XIII-a a Ligii I, informează Mediafax.

"Îmi pare rău, dar Sportul este o echipă fără suflet, fără caracter, nu poţi să nu-ţi doreşti victoria şi să nu te baţi decât la 3-0 pentru adversar. Le doresc jucătorilor să se împlinească profesional, dar pentru asta trebuie să-şi dorească mult mai mult şi să facă mult mai mult. Nu pot să-mi mai prelungesc agonia, nu pot accepta să fim în coada clasamentului, dacă ei vor asta, treaba lor, eu am muncit pe brânci două luni, dar se pare că n-am fost înţeles", a declarat Moldovan.

Antrenorul susţine că nu vrea să fie un "loser" şi că nu poate să-i înţeleagă pe jucători, dar "poate vine unul care poate face acest lucru".

"Nu ştiu dacă Sportul va retrograda, mai sunt multe etape, totul depinde de implicarea lor. Nu ştiu dacă realizează că este un moment dificil. Nu-mi reproşez nimic, ci poate doar faptul că am venit într-un moment dificil, nu am câştigat niciun meci, chiar am încercat de toate, sunt dezamăgit şi trist. Dragoste cu sila nu se poate", a mai spus Moldovan.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close