Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Moldovan: ?Dacă se trezeau mai repede conducătorii Rapidului, acum eram antrenor în Giuleşti?

Viorel Moldovan: ?Dacă se trezeau mai repede conducătorii Rapidului, acum eram antrenor în Giuleşti?

Viorel Moldovan: ?Dacă se trezeau mai repede conducătorii Rapidului, acum eram antrenor în Giuleşti?
22 Noi 2008   •   23:43

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat că echipa sa ar fi putut obţine victoria în Giuleşti pe final: ?Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o. Înseamnă că am lăsat şi eu acolo amintiri frumoase. Am fost conduşi cu 2-0, dar în a doua repriză am fost net superiori din toate punctele de vedere. Nu ne-au lipsit prea multe pentru o victorie, dar sunt mulţumit pentru acest egal.Vreau să clădesc o echipă bună la Vaslui, cu care să obţin rezultate pozitive. Dacă se trezeau mai repede conducătorii Rapidului, acum eram antrenor în Giuleşti? a concluzionat Moldovan.
Tehnicianul Rapidului, Jose Peseiro, consideră că echipa sa a avut ghinion în meciul cu FC Vaslui: ?Meritam să cîştigăm acest meci, am văzut două echipe foarte bune, dar noi meritam cele trei puncte. Al doilea gol pe care l-am primit a fost ghinion curat pentru noi. Pentru asemenea rezultate mereu este vinovat antrenorul? a spus portughezul la GSPtv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Moldovan FC Rapid FC Vaslui
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close