Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Moldovan, după 0-4 cu FC Vaslui. "Credeam că am bărbaţi în echipă"

Viorel Moldovan, după 0-4 cu FC Vaslui. "Credeam că am bărbaţi în echipă"

Viorel Moldovan, după 0-4 cu FC Vaslui. "Credeam că am bărbaţi în echipă"
Sursa foto: viorel moldovan
16 Apr 2010   •   09:03

FC Braşov s-a prăbuşit în semifinalele Cupei României printr-un 0-4 pe terenul lui FC Vaslui. Rezultatul l-a deranjat puternic pe antrenorul "stegarilor", Viorel Moldovan. Fostul antrenor al Vasluiului s-a întors, astfel, ruşinos în oraşul din care plecat într-un mod neplăcut. Moldovan a crititcat atitudinea elevilor lui şi spune că s-ar fi aşteptat la o reacţie mai bărbătească din partea acestora la evenimentele din teren.
"Nu mă aşteptam să jucăm aşa. Mă aşteptam la mai mult curaj din partea jucătorilor mei, au început timoraţi, nu au făcut ceea ce le-am cerut înainte de meci. FC Vaslui a reuşit să marcheze repede şi apoi au blocat rezultatul. A venit şi golul doi şi de-abia atunci ne-am trezit. Ne-am creat câteva ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Dacă reuşeam să marcăm până la pauză şi prin Cătălin Munteanu, imediat după reluarea jocului, altfel decurgeau lucrurile. Nu am reuşit să ţinem de minge, am fost fricoşi. Am fost depăşiţi de miza acestui meci, credeam că am bărbaţi în echipă, dar unii dintre ei m-au dezamăgit", a declarat fostul internaţional la conferinţa de presă.
În ciuda înfrângerii dure, Moldovan şi-a exprimat totuşi admiraţia pentru echipa Vasluiului şi a declarat chiar că ţine cu moldovenii în finala Cupei României, pe care o vor disputa cu CFR Cluj la iaşi.
Vaslui s-a calificat în finală după o înfrângere la Braşov, în tur, 0-1, şi o victorie cu 4-0 în retur.
Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close