Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Moldovan: Este o super-grupă. Dacă nici acum nu ne calificăm suntem fraierii fraierilor!

Viorel Moldovan: Este o super-grupă. Dacă nici acum nu ne calificăm suntem fraierii fraierilor!

Viorel Moldovan: Este o super-grupă. Dacă nici acum nu ne calificăm suntem fraierii fraierilor!
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2014   •   19:46
Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, duminică, că echipa naţională a României a fost repartizată în preliminariile Euro-2016 într-o grupă foarte accesibilă, precizând că dacă nici acum nu se califică tricolorii sunt "fraierii fraierilor". 
"Eu zic să facem rezervările de pe acum la bilete şi la cazare în Franţa, aşa ieşim şi noi mai ieftin. Este o super-grupă, dacă nici acum nu ne calificăm înseamnă că suntem fraierii fraierilor", a spus tehnicianul, conform Mediafax.
Fostul atacant al echipei naţionale susţine că în grupa F România ar putea fi surprinsă doar de finlandezi cu Moş Crăciun. "Din punctual meu de vedere, e clar că nu se poate întâmpla nimic. Adică cine să se surprindă în grupa asta? Cu ungurii am jucat, îi ştim, pe greci îi ştim, şi dacă nu eram fraieri îi scoteam de la baraj... Şi atunci cine să ne surprindă? Poate finlandezii cu Moş Crăciun", a adăugat, ironic, Viorel Moldovan.
Reprezentativa României va evolua în grupa F în preliminariile Campionatului European din 2016, în compania selecţionatelor Greciei, Ungariei, Finlandei, Irlandei de Nord şi Insulelor Feroe, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Nisa.
Primele două echipe din cele nouă grupe se vor califica la turneul final, la fel şi formaţia cel mai bine clasată pe locul trei, luând în considerare meciurile cu reprezentativele de pe locurile 1, 2, 4 şi 5 din grupele respective. Celelalte opt echipe de pe locul trei vor susţine meciuri de baraj în noiembrie 2015, pentru cele patru locuri rămase.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close