Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vremuri noi la Steaua. Goian vândut, Tănase achiziţionat. "Goe" merge la Palermo pentru 2 milioane de euro

Vremuri noi la Steaua. Goian vândut, Tănase achiziţionat. "Goe" merge la Palermo pentru 2 milioane de euro

Vremuri noi la Steaua. Goian vândut, Tănase achiziţionat. "Goe" merge la Palermo pentru 2 milioane de euro
Sursa foto: dorin goian
06 Aug 2009   •   17:20

Steaua va rămâne, aproape sigur, fără cel mai bun fundaş al său, după ce Dorin Goian a fost dat ca şi transferat de patronul din Ghencea, Gigi Becali. Fundaşul de fier al Stelei, venit în 2004 de la FCM Bacău, va pleca în Serie A, la Palermo, pentru a fi antrenat de Walter Zenga. Vizita medicală este programată pe vineri, iar Steaua primeşte pentru el două milioane de euro dacă mutarea se concretizează. Vestea plecării lui Goian vine în aceeaşi zi în care "militarii" l-au luat pe mijlocaşul naţionalei, Cristi Tănase.
"Îl voi vinde pe Goian. Voi lua pe el două milioane de euro, va merge la Palermo. Mâine dimineaţă, va pleca acolo cu Giovanni Becali. Îl vând şi la revedere!. Să fie sănătos! Până acum nu am mai avut oferte pentru Goian", a declarat joi Gigi Becali, conform Mediafax.
Intenţia italienilor este serioasă, iar fundaşul de 28 de ani însuşi a confirmat faptul că discuţiile sunt foarte avansate. Internaţionalul român ştie chiar şi cât va câştiga la nou a sa echipă, 550.000 de euro pe an, dar nu este extaziat de vestea primită, spunând că nu l-ar fi deranjat deloc să rămână la Steaua.
"Pentru mine este un pas înainte, da nu era chiar aşa un mare vis să plec de la Steaua, nu ţineam neapărat să plec. Acum este important să mă duc în Italia şi să ajut cât mai mult noua mea echipă. Abia aştept să mă întâlnesc din nou cu Zenga şi sper să fie într-un ceas bun. Mâine voi merge la vizita medicală. Nu eram dezamăgit dacă aş fi rămas la Steaua, pur şi simplu aşa credeam, că voi rămâne în România", a explicat Goian, potrivit gsp.
Nu este exclus ca proprietarul Stelei să fi acceptat oferta italienilor de la Palermo pentru a avea fondurile necesare achiziţiei piteşteanului Cristi Tănase, transferat tot joi de Steaua. "Roş-albaştrii" vor plăti lui FC Argeş 1,8 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative asupra jucătorului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close