Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Yssouf Kone, dorit în Anglia

Yssouf Kone, dorit în Anglia

Yssouf Kone, dorit în Anglia
Sursa foto: Yssouf Kone
29 Ian 2009   •   10:11

Evoluţiile bune ale atanactului Kone în grupele Ligii Campionilor cu CFR Cluj se pare că au atras atenţia cluburilor din Premier League, permanent interesate de jucători cu gabarit, capabili să se impună în jocul aerian. Tottenham, Wigan Athletic, Hull City şi Everton şi-l doresc, conform prosport.ro, pe atacantul grupării din Gruia.
Ajuns la Cluj de doar şase luni, atacantul nu este jucătorul pe care conducătorii clubului şi-ar dori cel mai mult să-l vândă. Cu toate acestea, ceilalţi jucători pe care CFR părea că avea să-i vândă, Culio şi Galliasi de Sousa, au şase mari să rămână la club, transferurile lor rămânând sub semnul întrebării. În aceste condiţii, Kone ar putea fi singura sursă de profit din transferuri pentru CFR în această pauză competiţională.
Mai mult, suma pe care echipele britanice sunt dispuse să o plătească pentru atacant sunt, conform sursei citate, demne de luat în seamă. Acestea se învârt în jurul cifrei de şase milioane de euro, Everton părând cea mai decisă să perfecteze transferul, sub formă de împrumut, până în vară, cu opţiune de cumpărare. David Moyes, managerul lui Everton, caută, astfel, un înlocuitor pentru fostul internaţional englez Emile Heskey, plecat la Aston Villa.
Foto: www.daylife.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Premier League
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close