Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zero şanse ca Dossey să-şi mai revină din comă

Zero şanse ca Dossey să-şi mai revină din comă

Zero şanse ca Dossey să-şi mai revină din comă
26 Oct 2008   •   15:13

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Ana Maria Trandafir, a declarat că şansele ca portarul Ibrahim Dossey să mai iasă din comă sunt infime, deoarece zona creierului afectată nu şi-a revenit deloc în urma operaţiei.
"Din păcate, starea lui Dossey nu a înregistrat niciun progres. Este în continuare în comă, iar şansele să îşi mai revină vreodată sunt foarte, foarte, foarte mici, din cauza faptului că zona afectată nu a reuşit să îşi revină deloc", a spus dr. Ana Maria Trandafir.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar a precizat totuşi că Dossey nu va fi deconectat de la aparate atât timp cât inima nu are nicio problemă. "Nu se pune problema să îl deconectăm pentru că inima lui este bună. Singura problemă a sa este zona afectată a creierului", a adăugat aceasta.
Fotbalistul de 36 de ani a fost rănit grav în dimineaţa zilei de 13 septembrie, atunci când maşina pe care o conducea, un Wolksvagen Polo a derapat şi a intrat pe contrasens, lovind un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar. În urma impactului, au fost rănite patru persoane, dintre care Dossey a fost cel mai grav, având nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii.
Ghanezul a fost transportat la scurt timp la Spitalul Universitar Bucureşti în comă profundă, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral grav, fiind operat de urgenţă de medici, însă de atunci nu a făcut niciun progres. Născut pe 24 noiembrie la Accra, în Ghana, Ibrahim Dossey a ajuns în România în anul 2001, atunci când a semnat un contract cu FC Braşov, echipă la care a evoluat până în 2005, cu excepţia turului ediţiei 2003/2004, când a apărat poarta Rapidului. Apoi, s-a transferat la Unirea Sânnicolau Mare, după care, din 2006 a ajuns la Pandurii Târgu Jiu. În această vară, contractul său cu formaţia gorjeană a expirat şi era foarte aproape de a semna cu FCM Târgovişte, cu care negocia chiar în zilele premergătoare accidentului. În cei 8 ani petrecuţi în România, Dossey a evoluat de 92 de ori în Liga I, odată în preliminariile Ligii Campionilor, de patru ori în Cupa UEFA şi a mai apărat alte 37 de jocuri în eşalonul secund.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close