Antena 3 CNN Sport Gest nepoliticos făcut la Cupa Mondială | FIFA a deschis o anchetă împotriva Argentinei

Gest nepoliticos făcut la Cupa Mondială | FIFA a deschis o anchetă împotriva Argentinei

După ce Argentina a câştigat titlul mondial în Qatar, portarul Argentinei Emiliano Martinez a făcut un gest nepoliticos cu premiul, în timp ce îl ținea în zona intimă.

Gest nepoliticos făcut la Cupa Mondială | FIFA a deschis o anchetă împotriva Argentinei
Sursa foto: hepta | DPA Images / Nick Potts
de Ştefan Petrică    |    13 Ian 2023   •   23:58

Gesturile jucătorului argentinian, Emiliano Martinez, ar putea atrage amenzi uriaşe pentru Federaţia de Fotbal din Argentina.

Acesta a fost fotografiat în momentul în care a dus trofeul pentru cel mai bun portar în zona intimă.

Martinez a explicat motivul pentru care a făcut acest gest, spunând că "am făcut-o pentru francezii care mă huiduiau, mândria nu funcţioneză cu mine", a declarat jucătorul argentinian.

Chiar dacă acesta şi-a explicat gestul, FIFA a deschis o anchetă în acest sens, iar Federaţia din Argentina ar putea fi amendată pentru incident.

"Comisia de Disciplină FIFA a deschis o anchetă împotriva Federației Argentiniene de Fotbal pentru posibile încălcări ale articolelor 11 (Comportament jignitor și încălcări ale principiilor de fair-play) și 12 (Comportament nepotrivit al jucătorilor și al oficialilor) din Codul Disciplinar al FIFA, dar și al articolului 44 din Regulamentul Cupei Mondiale din Qatar, în timpul meciului Argentina – Franța", potrivit comunicatului FIFA.

×
Subiecte în articol: FIFA Cupa Mondiala Argentina
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close