Antena 3 CNN Sport Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB

Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB

Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB
04 Iun 2019   •   15:53

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, marţi, că Bogdan Andone (44 de ani) este noul antrenor al formaţiei roş-albastre, după ce tehnicianul Edward Iordănescu a refuzat oferta.

"A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, ca antrenor principal", a declarat Gigi Becali la postul de televiziune Digi Sport.

Fost jucător al formaţiilor Rapid Bucureşti, Sportul Studenţesc şi Farul Constanţa, Bogdan Andone s-a retras din activitate în 2010. Din acel sezon el a devenit secundul lui Marius Şumudică pentru 6 ani la formaţiile Rapid Bucureşti, Universitatea Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu, cu ultima reuşind să câştige şi titlul în Liga I.

Din 2016 el a devenit antrenor principal, conducând formaţiile Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara, Metaloglobus şi ACS Energeticianul. În acest an, din ianuarie şi până la sfârşitul lunii mai a fost antrenor secund la FCSB în mandatul tehnicianului Mihai Teja.

Clubul FCSB a anunţat rezilierea contractului cu Mihai Teja la 21 mai. În cele aproximativ cinci luni, tehnicianul în vârstă de 40 de ani a adunat 9 victorii, 5 rezultate de egalitate şi o înfrângere, însă a ratat obiectivul stabilit, de câştigare a titlului, încheind sezonul pe locul 2 în spatele formaţiei CFR Cluj.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gigi Becali FCSB antrenor
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close