Antena 3 CNN Sport Gimnastul accidentat la Campionatele Europene de la Cluj a povestit trauma prin care a trecut: ”Am rămas fără aer, m-am speriat”

Gimnastul accidentat la Campionatele Europene de la Cluj a povestit trauma prin care a trecut: ”Am rămas fără aer, m-am speriat”

Gimnastul accidentat la Campionatele Europene de la Cluj a povestit trauma prin care a trecut: ”Am rămas fără aer, m-am speriat”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Nistor Laurentiu
20 Apr 2017   •   21:37

Sportivul Laurențiu Nistor, primul român care a intrat în concurs la Campionatele Europene Petrom, a suferit, ieri, o accidentare la spate. Totul s-a întâmplat în timpul exercițiului său la bară fixă și a fost scos cu targa din sală de echipa de medici. Astăzi, Laurențiu Nistor a povestit toată întâmplarea nefericită. 

"Mâna stângă am pus-o bine, dreapta mi-a scăpat și din cauza asta m-a și întors, m-a întors pe burtă. Dacă eram cu amândouă, eram pe spate și puteam să continui exercițiul mai departe. Dar așa, m-am întors pe burtă și picioarele mi-au venit peste mine. Și din cauza asta am rămas și fără aer, m-am speriat", a declarat Laurențiu Nistor pentru TVR.

Sportivul a adăugat că acum se simte bine, dar că mai are o durere mică la spate.

×
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close