Antena 3 CNN Sport Ianis Hagi, transferat definitiv la Glasgow Rangers

Ianis Hagi, transferat definitiv la Glasgow Rangers

Ianis Hagi, 21 de ani, a fost transferat definitiv la clubul scoțian Glasgow Rangers, unde a fost împrumutat în ianuarie.

Ianis Hagi, transferat definitiv la Glasgow Rangers
27 Mai 2020   •   21:29

Ianis a declarat, miercuri, că, deşi a existat interes pentru el de la alte echipe, el şi-a dorit mereu să rămână la Glasgow Rangers.

"Abia aştept să joc din nou cu acest tricou minunat. Au existat interese şi de la alte echipe, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow şi să joc pentru Rangers. Mi-a plăcut împrumutul meu aici abia aştept să joc din nou în faţa fanilor, dar sper acum sper că toţi sunteţi bine, şi familiile voastre la fel, şi sunteţi sănătoşi şi în siguranţă", a declarat Ianis Hagi.

Fosta echipă a lui Ianis, KRC Genk a anunţat, marţi, transferul definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi la Glasgow Rangers, dar ulterior a şters informaţia de pe site-ul oficial.

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a declarat că se bucură să îl aibă sub comandă pe jucătorul român: "Ianis este cunoscut în toată Europa ca un tânăr jucător interesant, aşa că este o veste mare că el este definitiv fotbalistul lui Rangers. Eu am putut construi foarte repede o relaţie cu Ianis, este o plăcere să-l antrenez, fiindcă este dornic să înveţe şi să progreseze cu fiecare antrenament. El a cunoscut deja presiunile şi aşteptările de pe Ibrox, ştiu că este pregătit pentru următorul sezon."

Ianis Hagi a marcat 3 goluri în 12 apariţii pentru Rangers, inclusiv o dublă în meciul cu Sporting Braga din Europa League, câştigat cu 3-2, după o revenire spectaculoasă de la 0-2.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close