Antena 3 CNN Sport iFIT – tehnologia inovatoare de antrenamente fitness interactive răspândită în întreaga lume

iFIT – tehnologia inovatoare de antrenamente fitness interactive răspândită în întreaga lume

Nu toate programele de antrenament sunt create egal. De exemplu, este posibil să doriți să faceți o sesiune de antrenament de forță, apoi să vă întoarceți la un antrenament yoga, dar programul de antrenament pe care îl aveți în prezent nu poate oferi ambele opțiuni.

iFIT – tehnologia inovatoare de antrenamente fitness interactive răspândită în întreaga lume
25 Iun 2020   •   12:10

Poate fi frustrant, consumator de timp și bani pentru a găsi și descărca multe programe sau aplicații de antrenament diferite pentru a accesa toate antrenamentele dorite.

Din fericire, inovatoarea tehnologie de la iFit® are o mare varietate de programe de antrenament pentru a alege de la baza stării de spirit și a nivelului sportiv, toate într-un singur program de antrenament virtual. Oricare ar fi cazul, iFit este plin de antrenamente provocatoare, distractive și competitive în acelaș timp.

Există multiple beneficii pentru sănătate, asociate cu alergarea. Dacă deți o bandă de alergare NordicTrack sau ProForm dotată cu tehnologia iFit poți alege antrenamente pentru consolidarea mușchilor, îmbunătățirea sistemului cardiovascular și menținerea unei greutăți sănătoase.

Antrenamentele sunt bazate pe timp și includ înclinare și declinare programată în funcție de diferența de altitudine a locației alese. 

Vă puteți personaliza antrenamentele având opțiunea ca antrenorul dvs virtual să vă ajusteze echipamentul în funcție de obiectivele dvs propuse. Pur și simplu alăturați-vă programului, apăsați pe start și lăsați antrenamentele programate să vă ghideze. 

Cu iFit dezvoltat împreună cu cei de la Google Maps ™ puteti alerga oriunde pe glob, vă puteți seta trasee, iar imaginiile de pe Street View se vor afișa pe consola echipamentului sau tableta dvs.

Antrenamentul de forță poate fi realizat de oricine, mai ales că masa noastră musculară tinde să scadă odată cu înaintarea în vârstă. Așadar, este important să ajutăm să inversăm această tendință, să ne consolidăm oasele, precum și să obținem mai multă flexibilitate.

Uneori recuperarea activă poate fi mai benefică decât inactivitatea, ducând la o recupere progresivă și reconstrucția mușchiilor. Acest lucru ajută la reducerea acumulării de acid lactic în mușchii, la eliminarea toxinelor din corp și chiar la accelerarea în procesul de îmbunătățire a stării de sănătate.

Așadar iFit și-a pus bazele pe rularea a cât mai multor serii de programe de antrenament realizate în cele mai frumoase locații din lume, putând să vedem astfel acește locuri pitorești. Nu suntem condiționați de vremea de afară sau de alte condiții care contribuie la limitarea explorării noastre, evitând astfel antrenamentele plictisitoare realizate necorespunzător care pot duce la scăderea performanțelor și a rezultatelor dorite.

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close