Antena 3 CNN Sport Islanda - România: 3 ponturi la pariuri propuse pentru marele meci

Islanda - România: 3 ponturi la pariuri propuse pentru marele meci

Partida programată pe stadionul stadionul Laugardalsvöllur este prilej perfect pentru pariori pentru a trăi și mai intens adrenalina. Iată mai jos selectate câteva dintre cele mai interesante cote pentru pariuri online pe meciul Islanda - România, ponturi care merită toată atenția.

Islanda - România: 3 ponturi la pariuri propuse pentru marele meci
de Georgiana Adam    |    06 Oct 2020   •   15:35

Echipa Națională de Fotbal a României va întâlni Islanda joi seara, de la ora 21:45, într-un meci de baraj pentru calificarea la EURO 2020.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi trebuie să câștige pentru a merge mai departe spre finala barajului, unde s-ar confrunta cu o altă formație - învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria. Meciul Islanda - România poate fi urmărit live la Pro TV sau ascultat la Radio România Actualități.

Are România puterea de a trece de Islanda chiar dacă meciul se dispută în deplasare?

Nordicii au de partea lor rezistența la frig și obișnuința de a juca pe un gazon în condiții mai dificile. De asemenea, Islanda este o echipă surprinzătoare, care a reușit la EURO 2016 să ajungă până în sferturile de finală. Totuși, mai recent, nordicii nu au mai arătat prea multă strălucire pe teren, cu vulnerabilități semnificative mai ales în defensivă.

De cealaltă parte, România este cunoscută în ultimii ani pentru caracterul foarte oscilant în fotbal - alternarea unor meciuri de succes chiar cu adversari dificili cu partide în care se obțin rezultate foarte slabe. Dacă Islanda s-a calificat prima dată la un turneu final european în 2016, România a reușit acest lucru de 4 ori. Cel mai bun rezultat: la fel ca Islanda, sfeturile de finală, în anul 2000. În 2016 însă, România nu a trecut de faza grupelor.

Nordicii sunt favoriti la pariuri, conform cotelor din oferta Unibet. Astfel, cota islandezilor pentru calificare este 1.70 (și cotă 2.40 pentru victorie la 90 de minute), în timp ce cota pentru un succes românesc este mai mare: 2.12 pentru calificare, 3.25 pentru victorie în partidă la finalul timpului regulamentar. Cota pentru scor egal: 3.25.

Ponturi de top pentru pariuri Islanda - România

1. România se califică - 2.12 cotă la Unibet

Există speranțe mari în tabăra românească pentru un astfel de verdict. Am putea spune că este o misiune foarte posibilă, căci echipa are un suflu nou, deși nu a câștigat meciul cu Irlanda de Nord. România a reușit să treacă de Austria cu 3-2, o echipă destul de dificilă. Islanda a pierdut două meciuri importante în luna septembrie - 0-1 acasă cu Anglia, 1-5 în deplasarea din Belgia.

2. România marchează - cotă 1.48 propusă de Unibet

Echipa Națională de Fotbal a României a înscris în 9 din ultimele 10 deplasări disputate în toate competițiile, așa că poate fi foarte atractivă cota 1.48 pentru un nou meci în care românii marchează cel puțin o dată. Cu excepția partidei cu Spania, România a reușit să puncteze de fiecare dată chiar dacă a întâlnit echipe ca Danemarca, Austria, Norvegia, Suedia, Serbia sau Muntenegru. Un astfel de pariu este bazat și pe ofensiva promițătoare a românilor, cu forma bună a jucătorilor George Pușcaș, Claudiu Keșeru, Denis Alibec, Nicolae Stanciu, Alex Maxim, Alexandru Mitriță, Ciprian Deac și Ianis Hagi.

3. România câștigă cel puțin o repriză, cotă 2.15 la Unibet

Ca de obicei, pariorii pot identifica cote excelente în gama variată de opțiuni propuse de Unibet. Un bun exemplu este cota 2.15 pentru scenariul în care România câștigă cel puțin una dintre cele două reprize. Istoria arată că românii au avut succes în cel puțin o repriză în 9 din ultimele 10 meciuri jucate în deplasare. O singură excepție: înfrângerea categorică din Spania, scor 5-0.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close