Antena 3 CNN Sport Arda Turan, fostul fotbalist de la Atletico și Barca, spune că a rămas falit: ”M-a făcut să pierd toţi banii”

Arda Turan, fostul fotbalist de la Atletico și Barca, spune că a rămas falit: ”M-a făcut să pierd toţi banii”

Arda Turan se declară ruinat. Fostul jucător turc, în prezent antrenor în divizia a treia, spune că a fost victima unei escrocherii comise de un director de bancă cu sediul în Istanbul.

Arda Turan, fostul fotbalist de la Atletico și Barca, spune că a rămas falit: ”M-a făcut să pierd toţi banii”
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Adam    |    21 Noi 2023   •   18:46

Arda Turan este un fost fotbalist turc care a evoluat pe postul de mijlocaș ofensiv. În vârstă de 36 de ani, în luna septembrie a anului 2022 și-a anunțat retragerea din activitate.

În iulie 2008, Arda a fost clasat al optulea în topul ”Cei mai buni 100 de tineri fotbaliști din lume” publicată în revista Don Balón din Spania

Acum, la un an distanță, fostul jucător spune că a rămas falit, din cauza că a fost victima unei escrocherii organizate de Seçil Erzan, directorul unei bănci din Istanbul.

”Acesta m-a indus în eroare spunându-mi că voi obţine profit din investiţiile mele”, spune Arda Turan, potrivit Sport.

Citește și: Fotbalistul Arda Turan, condamnat la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare

În Spania, Arda Turan s-a făcut remarcat la  Atlético Madrid şi FC Barcelona. În tot acest timp, starul turc a făcut o avere, însă acum a rămas fără niciun ban.

”M-a făcut să pierd toţi banii pe care i-am câştigat de-a lungul anilor, înşelându-mă. Toate economiile mele au dispărut într-o clipă. Sunt epuizat.

Am dat peste 13 milioane de euro. Toţi banii pe care i-am câştigat prin eforturile mele. Toată munca grea pe care am depus-o de-a lungul anilor a dispărut brusc”, a mai spus Turan.

 

 

 

×
Subiecte în articol: arda turan
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close