Antena 3 CNN Sport Off Sport Vedetele din sport deplâng moartea lui Steve Jobs

Vedetele din sport deplâng moartea lui Steve Jobs

Vedetele din sport deplâng moartea lui Steve Jobs
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Oct 2011   •   11:43

Fostul câştigător al Turului Franţei Lance Armstrong, vedeta NBA LeBron James sau jucătoarea de tenis Serena Williams se numără printre starurile din sport care deplâng moartea lui Steve Jobs.

Am fost devastat când am auzit despre moartea lui Steve Jobs. Mă simt binecuvântat pentru că am avut oportunitatea de a petrece puţin timp alături de el în câteva ocazii”, a scris Lance Armstrong pe contul său de Twitter.

De asemenea, fostul rutier, de şapte ori câştigător al Turului Franţei, a postat un citat celebru al co-fondatorului Apple: „Computerul este cea mai remarcabilă unealtă descoperită vreodată . Este bicicleta minţiilor noastre”.

Tot printr-un citat a ales să-l onoreze pe Steve Jobs şi înotătoarea americană Jessica Hardy: „Să fii cel mai bogat om dintr-un cimitir nu contează. Să mergi seara în pat ştiind că ai făcut ceva minunat contează”.

LeBron James a scris, de asemenea pe Twitter, că a dispărut „cineva care cu siguranţă şi-a lăsat amprenta asupra lumii. Inovaţiile sale vor trăi pentru totdeauna”.

Fostul lider WTA, americanca Serena Williams, este de părere că „Steve Jobs este Thomas Edison al zilelor noastre”, iar fotbalistul lui Atletico Madrid, columbianul Radamel Falcao, a scris: „Am pierdut un geniu cu un impact uriaş asupra generaţiei noastre. Mulţumesc, Steve Jobs!”.

Steve Jobs, unul dintre fondatorii Apple, a murit la vârsta de 56 de ani. El a schimbat viziunea întregii lumi asupra computerelor personale şi a pus bazele unuia dintre cele mai mari imperii ale tehnologiei moderne.


×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close