Antena 3 Sport Off Sport Violenţe şi împuşcături pe stadioane în Mexic şi Statele Unite

Violenţe şi împuşcături pe stadioane în Mexic şi Statele Unite

de N.B.    |    22 Aug 2011   •   10:35
Violenţe şi împuşcături pe stadioane în Mexic şi Statele Unite
Sursa foto: Foto: timesleader.com

Evenimentele sportive din diferite ţări sunt tulburate, tot mai des, de acte de violenţă din care nu lipsesc nici focurile de armă. În Mexic, un meci de fotbal a fost întrerupt după ce în preajma stadionului a izbucnit o bătălie între traficanţii de droguri.

Panica a pus stăpânire pe jucătorii şi spectatorii de pe stadionul din Torreon după ce, din afara incintei, s-au auzit focuri de arme automate.

Sportivii au uitat de minge şi s-au refugiat în vestiare, iar cei 15.000 de spectatori s-au adăpostit şi ei pe unde au putut. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Schimbul de focuri a durat un sfert de oră. 

Incidentul a avut loc într-un oraş unde mai multe bande rivale se luptă pentru controlul traficului de droguri. Preşedintele Mexicului a condamnat cele petrecute şi a cerut ca vinovaţii să fie aduşi în faţa justiţiei.

Şi în Statele Unite au avut loc incidente violente în timpul evenimentelor sportive. Doi oameni au fost împuşcaţi şi galeriile s-au luat la bătaie înaintea unui meci de fotbal american.

Pe un stadion din San Francisco, fanii unor echipe de fotbal american n-au mai avut răbdare să aştepte meciul şi s-au încăierat în tribune. Bătălia s-a purtat sub obiectivele camerelor de televiziune.

Rivalitatea dintre cele două echipe este bine cunoscută, dar meciul ar fi trebuit să fie unul amical, deoarece campionatul nici n-a început. Poliţia a reuşit să calmeze spiritele dar, în aceeaşi seară, pe stadion s-au produs fapte mult mai grave: doi bărbaţi au fost răniţi de focuri de armă iar altul a fost bătut până şi-a pierdut cunoştinţa, într-o toaletă. Nu este clar dacă incidentele au legătură între ele.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close