Antena 3 CNN Sport (P) Hai la FOTBAL! Ultima săptămână de preselecții la singurul club din România care NU percepe nicio taxă sau cotizație!

(P) Hai la FOTBAL! Ultima săptămână de preselecții la singurul club din România care NU percepe nicio taxă sau cotizație!

(P) Hai la FOTBAL! Ultima săptămână de preselecții la singurul club din România care NU percepe nicio taxă sau cotizație!
27 Aug 2018   •   12:55

Ești pasionat de fotbal? Crezi că ești talentat dar nu ai avut încă șansa să fie văzut de un antrenor cu viziune? Foarte important: nu ai avut până acum posibilități financiare să bați la ușa unui club profesionist?

E timpul să profiți acum de ȘANSA TA!

Fotbal Club Sportul București D&A intră în ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ de preselecții și caută tineri talentați care pot avea ocazia de acum înainte să joace fotbal și să se antreneze constant într-o echipă de profesioniști!

Oferim toate condițiile unui club profesionist: un staff puternic, un antrenor de top, o echipă de marketing dinamică. Punem la dispoziția tinerilor în mod gratuit echipamente și toate condițiile adecvate unei pregătiri corespunzătoare. Cerem în schimb doar dăruire, implicare și dorința de a progresa! 

Așa că, dacă ești născut între 1988 și 2003 și crezi că fotbalul e viața ta, vino saptamana asta la prelecții ( marti, miercuri si vineri ora 10) la stadionul Rocar din București ( str Prasilei nr 47) și ai de acum posibilitatea să intri în cea mai dinamică echipă de fotbal a momentului!

Noi suntem singurul club de fotbal din România care nu percepem nicio taxă de înscriere și nicio cotizație, selecțiile fiind făcute exclusiv pe baza talentului! Antrenorul echipei este cunoscut fotbalist Daniel Iftodi, care a jucat de-a lungul carierei la toate cele trei mari echipe bucureștene: Dinamo, Rapid și Steaua!

Fotbal Club Sportul București D&A activează deja în Liga a V-a a Campionatului Bucureștean, având primele rezultate notabile in meciurile amicale.

Dacă și tu crezi în talentul tău și vrei să-ți transformi pasiunea într-un stil de viață, profită acum de șansa care îți poate schimba întreaga carieră: nu rata ultima săptămână de preselecții la singurul club din București unde fotbalul este singurul criteriu care contează în alcătuirea unei echipe profesioniste!

Detalii pe pagina de facebook Fotbal Club Sportul Bucuresti D&A 

×
Subiecte în articol: fotbal
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close