Antena 3 CNN Sport (P) Intelbet devine Legalbet in urma unui proces de rebranding. Ce trebuie sa stie pariorii din Romania despre aceasta schimbare?

(P) Intelbet devine Legalbet in urma unui proces de rebranding. Ce trebuie sa stie pariorii din Romania despre aceasta schimbare?

(P) Intelbet devine Legalbet in urma unui proces de rebranding. Ce trebuie sa stie pariorii din Romania despre aceasta schimbare?
07 Mar 2018   •   14:08

Unul dintre cele mai mari site-uri despre pariuri sportive din Europa a trecut printr-un proces de rebranding pentru a se alinia tendintelor pietei de pe continent.

Majoritatea tarilor din Europa fie si-au reglementat deja domeniul pariurilor online, fie sunt in proces de reglementare, lucru care permite atat caselor de pariuri sa activeze in perfecta legalitate, cat si site-urilor afiliate, dar nu in ultimul rand si pariorilor.

Prin acest proces de rebranding Legalbet isi consolideaza astfel misiunea, prin raportarea doar la piete reglementate. Proiectul a fost lansat in Rusia in anul 2006, iar in anul 2016 a inceput extinderea si pe alte piete de e continent. Mai intai proiectul a fost lansat in Romania si a urmat Spania si Kazahstan la scurt timp. Conform reprezentantilor site-ului, pana in anul 2019 se doreste extinderea pe alte 3 piete de pariuri reglementate din Europa.

Legalbet.ro – ghidul complet al pariorului roman

La momentul de fata sunt nu mai putin de 15 case de pariuri online legale in Romania, iar pariorii fara doar si poate au de unde alege!

Alegerea insa nu este intotdeauna usoara, intrucat nu toate casele de pariuri au o oferta similara, au o platforma de pariuri live performanta, iar lista diferentlor poate continua.

Legalbet a venit in intampinarea pariorilor oferind primele ratinguri ale caselor de pariuri online din Romania.

  • Ratingul popularitatii – este un rating bazat pe voturile pariorilor. Odata inregistrati pe site, utilizatorii sunt rugati sa bifeze casa de pariuri la care pariaza in mod constant. Pentru a mentine obiectivitatea si onestitatea acestui rating, Legalbet a inlaturat voturile utilizatorilor care nu sunt activi pe site.

  • Ratingul in functie de cote – la acest capitol sunt diferente mari intre casele de pariuri online din Romania. In timp ce unele case opereaza cu o marja de profit de 4-5%, altele au si peste 7% marja de profit, lucru care se reflecta direct in buzunarul pariorului, intrucat cu cat o casa de pariuri opereaza cu o marja de profit mai mare, cu atat cotele sunt mai mici, si implicit si castigurile sunt mai mici.

  • Ratingul in functie de platforma de pariuri live – multi pariori prefer sa parieze live, pentru a putea urmari desfasurarea meciului si a paria conform cu realitatea din teren. Adeptii pariorilor live trebuie insa sa se orienteze catre o casa de pariuri live cu o platforma performanta pentru a nu avea surprize. Exista case de pariuri care au o oferta bogata de pariuri live, cu o platforma performanta, fara erori, insa la polul opus se afla casele de pariuri unde platforma este plina de erori, iar oferta este modesta. Este indicat sa consultati acest rating inainte de a decide unde pariati live!

  • Ratingul in functie de oferta - casee de pariuri sportive ce ocupa locuri fruntase in acest rating au in oferta inclusiv sporturi mai putin populare la noi in tara, precum trotting, surfing, sorturi galice, dar si pariuri non sportive pe politica, concursuri muzicale si multe altele. Totodata optiunile de pariere pentru fiecare sport in parte sunt un factor important ce diferentiaza casele de pariuri online din Romania.

In afara acestor ratinguri, fiecare casa de pariuri are o pagina de recenzie pe site-ul Legalbet.ro. Aici sunt prezente toate informatiile de care au nevoie pariorii romani, dar mai presus de orice, utilizatorii lasa feedback cu privire la experientele pe care le-au avut pariind la respectiva casa de pariuri. Legalbet.ro pune mare pret pe feedback-ul utilizatorilor si indeamna toti pariorii inregistrati pe site sa ofere aceste recenzii pentru a consolida o comunitate de pariori in care pariorii se sustin reciproc.

Ponturi la pariuri sportive si concursuri atractive

Pe site-ul Legalbet nu mai putin de 7 tipsteri ofera ponturi la pariuri sportive cu o rata de succes excelenta. Nu lipsesc analize ale unor nume mari din domeniul sportiv, precum experimentatul jurnalist Mihai Mironica, celebrul fost atacant al Barcelonei Julio Salinas sau jurnalistul spaniol Borja Pardo.

Pariorii au sansa sa se ia la intrecere cu cei 7 pariori printr-un concurs dotat cu premii substantiale. Fiecare pont postat pe site vine insotit cu un sistem de votare. Astfel, pariorii pot vota cu Da sau Nu in functie de parerea lor cu privire la pontul respectiv. Pariorii acumuleaza astfel puncte si la final primii 8 sunt rasplatiti cu premii in bani.

Pariorii din Romania au astfel toate motivele sa intre pe site-ul Legalbet.ro, intrucat beneficiaza de toate informatiile de care au nevoie pentru a paria, dar si de o comunitate stransa, aflata in continua crestere.

***

Legalbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close