Antena 3 CNN Sport (P) Pe ce pariaza microbistii in primul weekend din Aprilie

(P) Pe ce pariaza microbistii in primul weekend din Aprilie

(P) Pe ce pariaza microbistii in primul weekend din Aprilie
Sursa foto: Sursa foto: premierleague.com
05 Apr 2019   •   12:01

Primul weekend din Aprilie 2019 (5-7) vine cu o multime de meciuri interesante din fotbalul european, iar in cele ce urmeaza vom discuta atractiile principale din marile campionate. Bineinteles, speram ca informatiile sa fie utile si pentru microbistii pasionati de pariuri sportive, astfel incat sa vedem cat mai multe bilete castigatoare la pariuri in finalul acestei saptamani.

Doua pariuri pentru seara de vineri

Primul meci asupra caruia ne indreptam atentia este cel dintre Southampton si Liverpool, meci care va deschide practic etapa cu numarul 33 din Premier League. Cormoranii sunt favoriti, cum era de asteptat, iar cele trei puncte sunt cruciale in cursa pentru titlu. Soton ramane o echipa imprevizibila, in crestere de forma, cu trei victorii in ultimele patru etape, care va incerca in mod sigur sa scoata ceva din acest duel. Recomandam sa jucati simplu aici, pe victoria lui Liverpool, la o cota acceptabila de 1.44 in acest moment.

Al doilea pronostic pe care-l recomandam vinerea aceasta a fost ales din fotbalul romanesc, acolo unde Dinamo Bucuresti si Concordia Chiajna vor fi puse fata in fata in primul joc al etapei cu numarul patru din play-out. Cainii rosii pornesc cu prima sansa in fata celei mai slabe echipe din campionatul nostru, astfel ca alegerea nu a fost tocmai dificila. Mergem pe victoria trupei lui Mircea Rednic, cota fiind destul de atractiva chiar, si anume 1.62.

Trei derby-uri programate sambata

Ne indreptam acum atentia catre meciurile de sambata, cand nu puteam trece cu vederea cele trei mari derby-uri programate. Primul pe lista noastra este cel dintre Barcelona si Atletico Madrid, primele doua formatii in clasamentul din La Liga dupa 30 de etape scurse. Catalanii sunt favoriti, iar recomandarea aici este 1X si Sub 3,5 goluri.

Juventus si AC Milan se intalnesc in etapa cu numarul 31 din Serie A, punctele puse in joc fiind mult mai importante pentru milanezi decat pentru gazde. Juve este aproape campioana, avand 18 puncte avans cu opt etape inainte de final. Milan trage din greu sa isi asigure locul de Champions League, fiind insa in scadere de forma. Consideram ca merita atentie pariul Sub 3.0 goluri asiatic, cu returnarea mizei in cazul in care se marcheaza fix trei goluri.

Derby-ul Germaniei este programat tot sambata aceasta, cu Bayern Munchen si Borussia Dortmund fiind puse fata in fata de la ora 19:30. Rezultatul poate cantari serios in cursa pentru titlu, iar meciul este deschis oricarui rezultat. Fireste, ne asteptam la un adevarat spectacol, iar pronosticul recomandat aici este ca ambele echipe vor reusi sa inscrie.

Un singur pariu pentru duminica

Avem multe evenimente interesante programate si duminica aceasta, insa am decis sa ne indreptam atentia catre unul singur. Mai exact, vorbim despre confruntarea dintre Everton si Arsenal, singura programata pe 7 Aprilie in Premier League. Tunarii duc o lupta stransa pentru un loc in primele patru, iar un pronostic potrivit aici consideram ca ar fi X2 si Peste 1,5 goluri in meci.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close