Antena 3 CNN Sport (P) Zeci de mii de pariori români și-au schimbat norocul după ce au accesat aceste informații!

(P) Zeci de mii de pariori români și-au schimbat norocul după ce au accesat aceste informații!

(P) Zeci de mii de pariori români și-au schimbat norocul după ce au accesat aceste informații!
03 Apr 2017   •   14:04

GHID 2017 PARIURI ONLINE a făcut furori în rândul pariorilor români în acest an. Publicația digitală publicată de Cădar Marius, fondatorul a celei mai mari și mai active comunități de pariori din țară, PariuriX.com, include toate indicațiile necesare pentru ca un amator de jocuri de noroc să se transforme într-un parior profesionist.

Ghidul conține absolut toate informațiile de care un parior are nevoie pentru a-și maximiza șansele de câștig la pariuri, urmând cele mai bune practici și folosind toate beneficiile pariurilor online în avantajul său. Publicația digitală poate fi descărcată gratuit de pe site-ul PariuriX.com:

Descarcă Ghid 2017 Pariuri Online

CĂDAR MARIUS ȘI ECHIPA PARIURIX.COM RECOMANDĂ ACESTE CASE DE PARIURI ONLINE LICENȚIATE ÎN ROMÂNIA LA ONJN:

Sportingbet este o agenție de pariuri online care se bucură de un design modern și intuitiv, atât în ceea ce privește aplicațiile pentru Android și iOs, cât și varianta web a site-ului. O bună parte dintre pariori sunt atrași de concursul Predictorul Fotbalului, care le dă posibilitatea utilizatorilor activi să pună mâna pe câștiguri de până la 65.000 RON, fără nici un fel de risc. În plus, jucătorii care au încheiat săptămâna pe minus pot să-și recupereze o parte din pierderi prin intermediul programului Asigurarea Săptămânală.

Dan Petrescu, ambasadorul Netbet, oferă ponturi pe site pentru meciurile din Liga 1 și Liga Campionilor. Acest operator excelează din punctul de vedere al ofertelor înainte către utilizatori, care sunt realizate în jurul evenimentelor sportive de mare interes pentru iubitorii de sport de la noi din țară. Oferta de pariuri live include un număr impresionant de partide, care vin însoțite de piețe rapide, de transmisiuni video și de posibilitatea de a închide pariurile, fie în totalitate, fie pe partea de miză dorită.

Unibet se poate lăuda cu numeroasele titluri și distincții pe care le-a primit de-a lungul ultimului deceniu. Agenția Britanică deține licență definitivă în România pentru bingo, poker, pariuri sportive și jocuri de cazinou. Oferta de pariuri a acestui operator include deseori pariuri speciale atipice și inedite. Experiența de pariuri live este completată de funcția Action Betting, care oferă anumite piețe rapide care sunt remunerate instant și care încurajează jocul în condiții de maximă adrenalină.

Betfair și-a câștigat faima prin platforma sa globală de Internet Betting Exchange, însă operatorul Britanic a început să lucreze mult mai mult și la secțiunea de pariuri tradiționale. În prezent, pagina Sportsbook ne propune un generator de bilete cu ponturi populare din fotbal, dar și o serie de pariuri speciale provocatoare. Cash Out, Price Rush și Asigurarea Biletelor reprezintă 3 dintre funcțiile pe care orice parior trebuie să le cunoască.

Betano impresionează prin oferta „Marjă 0%”, care a fost prezentă în portofoliul operatorului încă de la debutul său pe piața românească de pariuri online. Astfel, jucătorii pot paria zilnic pe câteva partide care se bucură de cote imense, întrucât operatorul își oprește un comision de 0%. Printre celelalte oferte semi-permanente care atrag interes se mai regăsesc și: „Pierdere la Limită?” sau „Miza înapoi la 0-0”. Operatorul se mai poate lăuda și cu aplicația pentru iOs de pe care se pot plasa pariuri cu comandă vocală.

Case de Pariuri Online recomandate de PariuriX.com

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close