Antena 3 CNN Sport Pariurile sportive online, incurajate de dispozitivele mobile tot mai performante (p)

Pariurile sportive online, incurajate de dispozitivele mobile tot mai performante (p)

Pariurile sportive online, incurajate de dispozitivele mobile tot mai performante (p)
28 Feb 2019   •   14:04

Piata reglementata de jocuri online din Romania se apropie de maturizare, in special pe segmentul de pariuri sportive. Exista un numar mare de operatori licentiati care au deja istoric pe piata locala. Sectorul este stabil si lipsit de orice probleme de imagine, caci totul este simplu si clar in ceea ce priveste legislatia si operarea in sine. De asemenea, drepturile jucatorilor sunt respectate atent, de la plati corecte si pana la respectarea confidentialitatii si protectia datelor personale.

Concurenta intensa de pe piata de pariuri online si numarul tot mai mare de pasionati de pariuri sportive care ales sa introduca biletul zilei pe internet determina numai efecte pozitive exact pentru acesti pariori: companiile investesc continuu in platformele online si lanseaza in mod regulat concursuri, campanii promotionale, cote speciale, facilitati suplimentare. Piata de pariuri sportive online graviteaza in jurul conceptului de divertisment in materie de sport. Astfel, distractia online nu se rezuma la pariuri sportive in sine, ci si la meciuri transmise live, comunitati de pariori cu ponturi si informatii, precum si materiale video cu sfaturi de la specialisti si prieteni ai sportului.

In ultima perioada, dezvoltarea sectorului de pariuri sportive online a fost incurajata in mod direct si de aparitia unor dispozitive mobile tot mai performante. Se stie ca romanii sunt mari fani ai gadgeturilor, dispusi sa investeasca sume mari in aceste produse. Recent, liderul pietei de smartphone-uri din tara noastra a anuntat ca in 2018 cresterile locale au fost in special pe segmentul de telefoane mai performante si mai scumpe, ceea ce s-a tradus in incasari semnificativ mai mari la un numar de unitati vandute aproape la fel de mare ca cel din 2017.

Smartphone-urile de peste 2000 de lei nu mai sunt o raritate pe piata locala, ba chiar mare cautare au dispozitivele ce reprezinta varfuri de game, la preturi de 3500 - 5000 de lei, fara a mai aminti gadgeturile ce merg spre zona de lux, avand caracteristici deosebite si la partea estetica.

Pentru 2019, se anunta lansari ale unor dispozitive revolutionare, care vor oferi o experienta grozava pasionatilor de sport si pariuri sportive online. Este vorba despre Galaxy Fold de la Samsung si despre Mate X de la Huawei, telefoanele mobile cu ecran pliabil. Aceste smartphone-uri care pot deveni instant adevarate tablete ultra-mobile se pare ca se vor lansa la preturi de 9000 - 10.000 de lei pe piata din Romania si cu siguranta vor avea destui cumparatori inca din faza de comenzi pre-lansare.

Toata aceasta evolutie a dispozitivelor mobile, alaturi de cresterea din ultimii ani a vitezelor la internetul fix si mobil, face ca viitorul in materie de jocuri online pe smartphone (si tableta) sa fie unul extrem de promitator. Totul devine din ce in ce mai simplu si mai placut pentru utilizatori, iar sportul este la indemana pe toate ecranele. De altfel, chiar si smartphone-urile ieftine (cu preturi de 300 - 600 de lei) permit accesul la jocuri online, inclusiv la plasarea de pariuri de pe mobil, oriunde si oricand se doreste. In ciuda preturilor gamei de top, domeniul este asadar accesibil pentru oricine.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close