Antena 3 CNN Sport Prima reacție a Simonei Halep după ce s-a calificat în finala de la Praga: ”Este un sentiment plăcut să joc finala”

Prima reacție a Simonei Halep după ce s-a calificat în finala de la Praga: ”Este un sentiment plăcut să joc finala”

Simona Halep a avut o primă reacție după ce s-a calificat în finala turneului WTA de la Praga. Românca susține că e un sentiment plăcut să joace finala la primul turneu. ”Vreau să câștig dar nu va fi ușor”, a spus Halep.

Prima reacție a Simonei Halep după ce s-a calificat în finala de la Praga: ”Este un sentiment plăcut să joc finala”
Sursa foto: instagram.com/simonahalep
de Mirabela Vasile    |    15 Aug 2020   •   20:45

"Ea a jucat bine (n.r. - până la 6-5 pentru Begu în setul I), domina meciul, eu nu jucam cel mai bun tenis. Era şi obosită. În opinia mea a fost un meci bun şi sunt foarte bucuroasă că l-am câştigat. Este întotdeauan greu să joci împotriva ei, este o jucătoare foarte bună.

Probabil a fost mai obosită ca mine în setul al doilea, dar am avut şi eu nişte meciuri grele la început. Uneori este bine să joci meciuri lungi, alteori nu este, pentru că uneori prinzi ritmul, iar alteori oboseşti. Azi a fost un meci bun şi mă bucur pentru ea că a făcut semifinală aici.”, a spus Simona Halep.

”O să dau tot ce e mai bun”

”Este un sentiment plăcut să joc finala la primul turneu. Finalele sunt întotdeauan dificile, nu mai contează ce ai făcut înainte, contează numai meciul de mâine. O să dau tot ce am mai bun pentru că vreau să o câştig, dar nu o să fie uşor. Voi încerca să recuperez până mâine şi mă voi bucura de o nouă finală", a spus românca, la interviul de pe teren.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close