Antena 3 CNN Sport Roland Garros cote pariuri: Simona Halep începe cursa pentru al treilea Grand Slam al carierei

Roland Garros cote pariuri: Simona Halep începe cursa pentru al treilea Grand Slam al carierei

În cele ce urmează îți vom prezenta tot ce trebuie să știi înainte de Roland Garros 2020: cote pariuri, listă favorite, televizare și premii.

Roland Garros cote pariuri: Simona Halep începe cursa pentru al treilea Grand Slam al carierei
de Georgiana Adam    |    25 Sep 2020   •   20:19

Grand Slam-ul parizian se va desfășura în perioada 27 septembrie - 11 octombrie, iar Simona Halep este văzută mare favorită la câștigarea competiției feminine la simplu.

La ediția de anul trecut, competiția masculină a fost câștigată de Rafael Nadal, după o finală cu austriacul Dominic Thiem, în timp ce la feminin s-a impus Ashleigh Barty, care a învins-o ușor în ultimul act pe surprinzătoarea Marketa Vondrousova.

Roland Garros cote pariuri: Simona Halep, mare favorită

Fără Ashleigh Barty și Naomi Osaka, dar mai ales datorită prestațiilor impresionante de la Praga și Roma, mare favorită la câșțigarea Openului Franței este considerată a fi Simona Halep.

Aruncând o privire in oferta de pariuri Unibet pentru Roland Garros, observăm că reprezentanta noastră, care în primul tur o va întâlni în premieră pe spaniola Sara Sorribes Tormo, aflată pe locul 70 în clasamentul WTA, pornește cu prima șansă la câștigarea Grand Șlam-ului pe care și l-a mai adjudecat și în 2018.

3.50 este cota pe care Simona Halep o are pentru un succes la Paris, unde are deja trei finale disputate.

"Este un vis să câștig un Grand Slam, dar nu mă gândesc atât de departe. Vreau să merg acolo, să mă obișnuiesc din nou cu terenurile, cu atmosfera și să încerc să câștig fiecare meci", a spus Simona Halep despre Roland Garros 2020.

Principala rivală a Simonei la Paris ar trebui să fie Garbine Muguruza, potrivit Roland Garros cote pariuri. Jucătoarea din Spania are cota 8.00 pentru un triumf și s-a mai duelat de două ori în acest an cu Simona. victoriile. Sportiva iberică a câștigat disputa din semifinalele de la Australian Open, în timp ce sportiva noastră s-a răzbunat, săptămâna trecută, în semifinalele de la Roma.

Victoria Azarenka, revenită la forma care a consacrat-o, completează podiumul favoritelor, având cota 12.00 la un succes în capitala Franței.

Serena William va căuta și la Roland Garros să egaleze recordul de Grand Șlam-uri deținut de Margaret Court (24), dar bookmakerii o văd doar cu șansa a patra, acordându-i cota 14.00.

Elina Svitolina are cota 15.00 să câștige primul Grand Slam al carierei, iar Kiki Bertens are cota 21.00.

Ediția din acest an nu va avea la start tenismene importante, precum Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Bianca Andreescu, Belinda Bencic și Wang Qiang, care vor absenta din diverse motive.

Roland Garros cote pariuri: Rafael Nadal pornește cu prima șansă în competiția masculină

Analizând secțiunea Roland Garros cote pariuri de la toti operatorii licențiați observăm că și în acest an mare favorit la câștigarea competiției masculine la simplu este Rafael Nadal, triumfător la ultimele trei ediții.

Cu 12 succes la Openul Franței, sportivul spaniol este văzut favorit la victorie și în 2020, chiar dacă nu se află într-o formă grozavă, după cum am putut vedea la Roma, turneu disputat tot pe zgură, unde a fost eliminat în două seturi în sferturile de finală de către argentinianul Diego Schwartzman.

Agentia de pariuri Unibet oferă cota 2.10 pentru un nou triumf al lui Nadal pe zgura pariziană.

Victorios la Roma, Novak Djokovic se află după Nadal pe lista favoriților, cu cota 2.88. Nole s-a impus o singură dată în carieră la Roland Garros, în urmă cu patru ani.

Dominic Thiem, performerul din acest an după succesul de la US Open, a avut prestații impresionante la ultimele ediții ale Openului Franței, disputând finala atât în 2018, cât și în 2019, de fiecare dată fiind învins de Nadal.

4.75 este cota pentru un succes al lui Thiem la ediția din 2020 a Roland Garros-ului.

Stefanos Tsitsipas și Daniil Medvedev, cu cota 34.00, respectiv 41.00, urmează pe lista favoriților bazată pe cote pariuri Roland Garros.

De la ediția din acest an va absenta Roger Federer, încă nerefăcut după intervenția chirurgicală la genunchiul drept, precum și canadianul Milos Raonic.

Meciurile de la Roland Garros vor fi televizate și în acest an de Eurosport, dar și de Unibet TV.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close