Antena 3 CNN Sport România găzduiește Campionatului European Under-20 la rugby

România găzduiește Campionatului European Under-20 la rugby

 România găzduiește Campionatului European Under-20 la rugby
Sursa foto: Rugby.ro
24 Mar 2017   •   14:04

Federația Română de Rugby (FRR) va organiza între 26 martie și 2 aprilie, la București, pe Stadionul Național ''Arcul de Triumf'', Campionatul European Under-20 de rugby în XV, conform site-ului FRR.
Zilele de competiție vor fi pe 26 martie, 29 martie și 1 aprilie.

Câștigătoarea competiției se va califica la World Rugby U20 Trophy, eșalonul secund mondial, competiție care va fi găzduită între 25 august și 10 septembrie de Uruguay.

''Federația noastră îi primește cu brațele deschise pe tinerii din cele 8 țări participante la Campionatul European U20. Ei sunt speranța noastră, ei vor construi rugbyul de la următoarele ediții de Cupă Mondială, ei sunt viitorul acestui sport. Este o competiție care ne aduce foarte multe responsabilități, de unde și dorința noastră de a arăta tuturor ce înseamnă o organizare profesionistă, făcută cu multă seriozitate. Vă așteptăm alături de tinerii jucători tocmai pentru a le urmări evoluția din acest punct hotărâtor către marile performanțe. Mă bucur că publicul român iubitor de rugby are șansa să-i vadă evoluând pe următorii 'Stejari' pentru că sunt convins că mulți dintre cei care astăzi se regăsesc în echipa României de U20 vor face pasul spre naționala mare, poate chiar pentru Japonia 2019. Sperăm să fie un turneu frumos, cu meciuri de înalt nivel calitativ. Le urez tuturor echipelor mult succes și sunt alături cu inima lângă 'Stejăreii' noștri'', a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, conform sursei citate.

Competiția va debuta pe 26 martie, cu meciurile din faza sferturilor de finală iar intrarea este liberă.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close