Antena 3 CNN Sport ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța. Șanse uriașe la semifinale

ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța. Șanse uriașe la semifinale

ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța. Șanse uriașe la semifinale
12 Dec 2018   •   12:51

ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța Miercuri vor avea loc ultimele partide din grupă, Spania - Norvegia (16,45), Ungaria - România (19,00) şi Olanda - Germania (22,00). Primele două clasate se califică în semifinale. România are nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica în semifinale.

Selecţionata Norvegiei, deţinătoarea titlului, a surclasat echipa Olandei cu scorul de 29-16 (15-7), marţi seara, la Nancy, în Grupa principală II a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018, din Franţa.

ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța Scandinavele, după eşecuri cu Germania şi România în prima fază a grupelor, au început o cursă de recuperare, au aplicat prima înfrângere Olandei la această competiţie, dar sunt încă departe de calificarea în semifinale.

ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța  Norvegia a făcut un joc excelent şi nu a lăsat nicio şansă adversarei, care a marcat doar 7 goluri în prima repriză şi 9 după pauză.

ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța Marit Rosberg Jacobsen a reuşit 5 goluri pentru învingătoare, Henny Ella Reistad, Stine Oftedal şi Malin Aune au marcat câte 4, iar Sanna Sollberg 3 etc. Portarul Katrine Lunde a avut 13 parade şi un procentaj remarcabil de 48%.

ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța De la învinse s-au remarcat Estavana Polman, cu 4 goluri, şi portarul Tess Wester, cu 12 mingi apărate (35%).

ROMÂNIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franța În clasament, România ocupă primul loc, cu 6 puncte (+10), urmată de Olanda, 6 puncte (-4), Norvegia, 4 puncte (+17), Germania, 4 puncte (+1), Ungaria, 4 puncte (-9), Spania, 0 puncte.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close