Antena 3 CNN Sport Super-golul marcat de Bianca Bazaliu contra Spaniei, record la Euro 2022

Super-golul marcat de Bianca Bazaliu contra Spaniei, record la Euro 2022

Super-golul prin care Bianca Bazaliu a adus victoria României contra Spaniei la Europeanul de handbal a depăşit un record. Lovitura handbalistei tricolore a fost trimisă spre poartă cu viteza de aproape 115 km/h.

Super-golul marcat de Bianca Bazaliu contra Spaniei, record la Euro 2022
Sursa foto: Facebook | Marius Ionescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2022   •   09:36

 Golul lui Bazaliu are mari şansă să devină cel mai frumos la EURO 2022. Tricolorele lui Florentin Pera au sărbătorit super-victoria contra Spania încă de pe teren.

Euro-golul care ţine naţionala de handbal în cursa pentru semifinale poate fi reuşita Campionatului European. Site-ul competiţiei a pus super-reuşita lui Bazaliu în fruntea celui mai frumoase goluri de la Euro în prima fază a grupelor principale.

Bazaliu a trimis la poartă aruncarea de 28-27 contra Spaniei cu viteza record de 114,98 km/h. Jucătoarea decisivă a naţionalei a fost asaltată de mesaje pe site-urile de socializare, după euro-reuşita contra Spaniei.

România are 2 puncte în grupa principală şi e obligată să câştige cu Muntenegru şi Germania pentru a mai spera la semifinale. Tricolorele lui Florentin Pera au însă nevoie şi de rezultate avantajoase în celelalte meciuri din grupă pentru a mai spera la TOP 4 la EURO 2022.

×
Subiecte în articol: Bianca Bazaliu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close