Antena 3 CNN Sport Tenis Caroline Wozniacki a învins-o pe Maria Sharapova la US Open

Caroline Wozniacki a învins-o pe Maria Sharapova la US Open

Caroline Wozniacki a învins-o pe Maria Sharapova la US Open
07 Sep 2010   •   13:49

Favorita turneului, Caroline Wozniacki, a câştigat duelul cu Maria Sharapova şi s-a calificat în sferturile de finală la US Open, continuându-şi drumul spre titlu după 6-3, 6-4.

Statutul de favorită al danezei era pus sub semnul întrebării de multe persoane, în condiţiile în care jucătoarea de tenis nu a câştigat niciun turneu de Mare Şlem şi nici nu a obţinut victorii împotriva jucătoarelor cu nume, precum surorile Williams, Kim Clijsters, Justine Henin sau, până ieri, Sharapova.

Wozniacki o va întâlni în faza următoare pe Dominika Cibulkova, după ce outsidera a trecut de Svetlana Kuznetsova cu 7-5, 7-6.

Kaia Kanepi, cap de serie numărul 31 din Estonia, a învins-o pe semifinalista de anul trecut, Yanina Wickmayer din Belgia, scor 0-6, 7-6, 6-1 şi va juca împotriva Verei Zvonareva, cap de serie numărul 7, care a zdrobit-o pe Andrea Petkovic cu 6-1, 6-2 luni seara.

La masculin, Roger Federer a trecut fără probleme de Jurgen Melzer, scor 6-3, 7-6, 6-3 şi îl va întâlni pe Robin Soderling, favoritul numărul 5, în sferturile de finală, după ce acesta a trecut de Albert Montanes cu 4-6, 6-3, 6-2, 6-3. Gael Monfils a devenit primul francez care s-a calificat în sferturi după 10 ani, învingându-l pe compatriotul Richard Gasquet cu 6-4, 7-5, 7-5, iar Novak Djokovic îi va fi adversar, după ce sârbul a dispus de 6-3, 6-4, 6-1 de Fish.

Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close