Antena 3 CNN Sport Tenis Caroline Wozniacki, eliminată de la Australian Open. Surorile Williams merg în sferturi

Caroline Wozniacki, eliminată de la Australian Open. Surorile Williams merg în sferturi

Caroline Wozniacki, eliminată de la Australian Open. Surorile Williams merg în sferturi
Sursa foto: Caroline Wozniacki
25 Ian 2010   •   14:21

Daneza Caroline Wozniacki, a 4-a favorită a turneului de la Australian Open, a fost eliminată din optimile de finală ale competiţiei de jucătoarea chineză Na Li. Spre surprinderea adversarei ei, Wozniacki a pus prea puţine probleme în meciul de pe Hisense Arena. Tot luni, Serena şi Venus Willams au trecut fără mari emoţii de adversarele din optimile de finală.
Eliminare timpurie pentru Wozniacki de la turneul de la Melbourne. Partenera de antrenament a Soranei Cîrstea nu a reuşit să treacă de Na Li, a 16-a favorită, fiind învinsă cu scorul de 4-6, 3-6.
Venus Williams, a şasea favorită, a pierdut primul set al partidei cu italianca Francesca Schiavone, dar s-a redresat la timp şi s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-1 în faţa capului de serie numărul 17. Numărul 1 mondial, Serena Williams, a dispus şi ea uşor de jucătoarea australiană Samantha Stosur, cu scorul de 6-4, 6-2.
Federer, Tsonga, Djokovic şi Davydenko, în sferturi la masculin
Roger Federer a arătat o formă excelentă în partida de luni, cu favoritul gazdelor, Lleyton Hewitt, şi s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3, 6-4. Astfel, elveţianul s-a calificat în sferturile de finală. Celelalte rezultate ale zilei au fost:
Fernando Verdasco - Nikolai Davydenko: 2-6, 5-7, 6-4, 7-6, 3-6
Novak Djokovic - L. Kubot: 6-1, 6-2, 7-5
Jo Wilfried Tsonga - Nicolas Almagro: 6-3, 6-4, 4-6, 6-7, 9-7

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close