Antena 3 CNN Sport Tenis Caroline Wozniacki, învinsă pentru a doua oară în două săptămâni de Julia Goerges

Caroline Wozniacki, învinsă pentru a doua oară în două săptămâni de Julia Goerges

Caroline Wozniacki, învinsă pentru a doua oară în două săptămâni de Julia Goerges
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
06 Mai 2011   •   10:53

Julia Goerges a reuşit să o învingă pentru a doua oară în numai două săptămâni pe Caroline Wozniacki şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Jucătoarea din Germania, numărul 27 mondial, se mai impusese în faţa danezei în finala de la Stuttgart, care a avut loc în urmă cu 11 zile.

Am făcut un meci destul de bun şi sunt încântată de ceea ce am reuşit în ultimele săptămâni. Am învins-o pe Caroline de două ori într-un timp atât de scurt, iar asta nu poate decât să mă facă mândră”, a declarat Goerges la finalul meciului câştigat cu 6-4, 1-6, 6-3 în faţa liderului mondial.

Adversara din sferturi a Juliei Goerges va fi Anastasia Pavlyuchenkova, care a trecut în două seturi, 7-6, 6-3, de favorita numărul 5, Samantha Stosur.

O altă surpriză în concursul feminin din capitala Spaniei a fost produsă de americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 41 WTA, care a eliminat-o în două seturi, 7-6, 6-3, pe actuala deţinătoare a tiltului de la Roland Garros, italianca Francesca Schiavone. În sferturi, jucătoarea  din Statele Unite o va întâlni pe chinezoaica Li Na, învingătoare cu 2-6, 6-2, 6-1 în faţa Robertei Vinci (Italia).

În turneul masculin, Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală fără să joace, adversarul său, Juan Martin Del Potro retrăgându-se din cauza unei probleme medicale. „Am experienţa accidentărilor din anii trecuţi şi am decis să nu joc”, a declarat argentinianul.

Novak Djokovic a trecut cu 6-1, 6-2 de Guillermo Garcia-Lopez, ajungând la cea de-a 29-a victorie consecutivă din 2011, cel mai bun start de sezon de la Ivan Lendl în 1986. „Sunt flatat să ajung la acelaşi nivel cu o astfel de legendă, dar priorităţile mele sunt altele. Îmi doresc doar să înving în continuare”, a spus tenismanul sârb. Adevrsarul din sferturi al lui Nole va fi David Ferrer, cap de serie numărul 6, învingător cu 6-3, 7-6 în faţa ucraineanului Sergiy Stakhovsky.

Francezul Michael Llodra l-a eliminat pe spaniolul Daniel Gimeno-Traver, venit din calificări, scor 1-6, 6-4, 7-6 şi îl va înfrunta în turul următor pe Rafael Nadal.

Roger Federer l-a învins în două seturi, 6-4, 6-3, pe Xavier Malisse şi se va lupta pentru un loc în semifinale cu Robin Soderling, suedezul s-a impus în meciul cu Jo-Wilfried Tsonga 7-6, 7-5.

Marea surpriză în concursul masculin o reprezintă eliminarea lui Andy Murray, al patrulea favorit, care a cedat în două seturi în faţa brazilianului Thomaz Bellucci, 4-6, 2-6. Jucătorul sud-american va juca în turul următor cu Tomas Berdych, care a câştigat partida cu Juan Monaco, 7-5, 6-3.

×
Subiecte în articol: Caroline Wozniacki Rafael Nadal
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close