Antena 3 CNN Sport Tenis Caroline Wozniacki şi Maria Sharapova, adversare în semifinalele de la Indian Wells

Caroline Wozniacki şi Maria Sharapova, adversare în semifinalele de la Indian Wells

Caroline Wozniacki şi Maria Sharapova, adversare în semifinalele de la Indian Wells
Sursa foto: Foto: myfoxphoenix.com
18 Mar 2011   •   11:19

Numărul 1 mondial, daneza Caroline Wozniacki, şi rusoaia Maria Sharapova s-au calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells, urmând să se înfrunte pentru un loc în ultimul act.

 
Wozniacki a câştigat sfertul de finală împotriva Victoriei Azarenka în urma abandonului sportivei din Belarus în cel de-al treilea game al meciului. „Când am văzut-o că s-a accidentat, mi-am spus că nu aşa vreau să câştig. îi urez toate cele bune şi sper că va putea juca săptămâna viitoare la Miami”, a spus liderul clasamentului WTA.
 
Maria Sharapova în schimb s-a întrebuinţat serios împotriva chinezoaicei Shuai Peng, pe care a învins-o în cele din urmă în trei seturi, 6-2, 5-7, 6-3. Este prima semifinală jucată de rusoaică în 2011, iar în duelurile directe cu Wozniacki ea conduce cu 2-1.
 
În turneul masculin, Rafael Nadal a avut mult de furcă împotriva croatului Ivo Karlovic. Spaniolul a pierdut primul set cu 5-7, apoi l-a câştigat pe următorul cu 6-1 şi se părea că lucrurile vor reintra pe făgaşul normal. Însă Karlovic a reuşit să împingă manşa decisivă până la tie-break, acolo unde ibericul s-a impus cu 9-7.
 
În semifinale, Nadal îl va întâlni pe argentinianul Juan Martin del Potro, care s-a calificat fără să intre pe teren, adversarul său, Tony Robredo, suferind o accidentare care îl va împiedica să joace în turneul de la Miami de săptămâna viitoare.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close