Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, despre scandalul făcut la Fed Cup: „I-am zis că e c....ă! Să mă bage la pușcărie!”

Ilie Năstase, despre scandalul făcut la Fed Cup: „I-am zis că e c....ă! Să mă bage la pușcărie!”

Ilie Năstase, despre scandalul făcut la Fed Cup: „I-am zis că e c....ă! Să mă bage la pușcărie!”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ilie Nastase
24 Apr 2017   •   14:57

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a fost implicat într-un scandal sexist la meciul dintre România și Marea Britanie, din barajul pentru Grupa Mondială, potrivit gsp.ro.

Năstase le-a spus jurnașliștilor englezi că nu regretă ce a făcut și nu îl sperie nici posibilitatea de a nu mai fi invitat anul acesta la Wimbledon.

„Eu nu regret nimic din ce s-a intamplat. Dacă vor, pot să mă trimită la pușcărie. Nu mă interesează. Sunt invitat la Wimbledon în fiecare an. E un moment special pentru mine. Dar probabil că nu mă vor invita și anul asta. Dar nu mă interesează foarte tare”, a precizat fostul jucător de tenis.

Mai mult, Ilie Năstase a recunoscut și cuvintele injurioase pe care le-a folosit.

„Eu am încercat să îmi ajut jucătoarea. Konta a plecat de pe teren fără să ceară măcar permisiunea pentru asta. I-am zis că e curvă. Asta recunosc. Ea încerca să facă liniște în tribune”, a mai spus Năstase.

Acesta a mai precizat că la vârsta lui nu îl mai interesează dacă este amendat sau sancționat în vreun fel și a precizat că tot ce vrea este ca acest scandal să ia sfârșit.

„Nu am nevoie de rahatul ăsta. Am 70 de ani. Nici măcăr nu primesc bani pentru funcția asta. Nu-mi pasă dacă mă amendează sau dacă nu mă mai lasa să stau pe scaunul de căpitan”, a mai spus Năstase pentru Daily Mirror.

 

×
Subiecte în articol: puscarie sanctiune Ilie Nastase
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close