Antena 3 CNN Sport Tenis Indian Wells: Nadal a salvat cinci mingi de meci cu Nalbandian şi a învins. Urmează sferturile

Indian Wells: Nadal a salvat cinci mingi de meci cu Nalbandian şi a învins. Urmează sferturile

Indian Wells: Nadal a salvat cinci mingi de meci cu Nalbandian şi a învins. Urmează sferturile
Sursa foto: rafael nadal
19 Mar 2009   •   12:50

Rafa Nadal nu este numărul unu mondial degeaba. Câştigătorul din acest an de la Australian Open şi argenitianul David Nalbandian au oferit, miercuri, un spectacol pe cinste în meciul câştigat, în cele din urmă, de spaniol cu scorul de 3-6, 7-6, 6-0. Nalbandian a avut cinci mingi de meci în setul doi, dar le-a pierdut pe toate. În setul decisiv, Nadal a venit ca trenul peste argentinian şi a câştigat fără drept de apel.
Meci plăcut ochiului la Indian Wells în turul al patrulea. Rafa Nadal avansează în sferturile de finală de la turneul american cu premii în valoare de peste 4 milioane de dolari şi în va întâlni pe un alt argentinian, Juan Martin Del Potro. Meciul din optimile de finală a fost unul mai lung decât se aşteptaseră organizatorii, terminându-se după ora 2 noaptea, potrivit Eurosport.
Nalbandian a reuşit să îl surprindă pe adversarul spaniol, câşigând primul set cu 6-3. Nadal a trecut prin mari emoţii în al doilea set, atunci când, la 5-3, pe serviciul propriu, a trebuit să salveze patru mingi de meci ale argentinianului. Şi-a câştigat, în cele din urmă serviciu, dar sud-americanul a avut o nouă minge de meci în game-ul imediat următor. A câştigat-o şi pe aceasta numărul 1 mondial, a reuşit break-ul şi a câştigat setul, pentru a se impune apoi cu 6-0 în decisiv în faţa unui adversar care a căzut moral după oportunităţile ratate.
Roger Federer a ajuns şi el în sferturile de finală de la Indian Wells, după ce a eliminat un alt sud-american, Fernando Gonzalez din Chile, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-2 şi în va întâlni pe Fernando Verdasco. Novak Djokovic merge şi el în "sferturi", după 7-6, 7-6 cu Stanislas Wawrinka din Elveţia, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal indian wells Roger Federer
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close