Antena 3 CNN Sport Tenis Jankovic a câştigat turneul feminin de la Indian Wells

Jankovic a câştigat turneul feminin de la Indian Wells

Jankovic a câştigat turneul feminin de la Indian Wells
22 Mar 2010   •   11:49


Jelena Jankovic a defilat în finala BNP Paribas Open, învingând-o pe tânăra Caroline Wozniacki din Danemarca cu 6-4, 6-2. A şasea favorită, Jankovic a triumfat cu trei breakuri în primul set, ca apoi să preia iniţiativa în cel de-al doilea şi să obţină al 12-lea titlu WTA al carierei şi primul de la Cincinnati, de anul trecut.

Jankovic a avut parte de un debut slab de sezon, ieşind chiar din primul tur la precedentul turneu de la Monterrey, înainte de Indian Wells. Jucătoarea de tenis de 25 de ani şi-a revenit însă şi a avut parte de o evoluţie bună la Indian Wells, câştigând finala după o oră şi 24 de minute.

Wozniacki, în vârstă de 19 ani, a pierdut pentru a patra oară în faţa jucătoarei din Serbia, dar se va consola cu un salt până pe locul doi mondial, obţinut luni în urma anunţării noilor ierarhii.

"Au fost două săptămâni uimitoare pentru mine. Sunt fericită şi foarte încântată că am reuşit să câştig acest titlu. Vreau să o felicit pe Caroline pentru jocul prestat şi pentru că a ajuns pe locul doi mondial", a declarat Jankovic.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close