Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters a învins-o pe Caroline Wozniacki şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Kim Clijsters a învins-o pe Caroline Wozniacki şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Kim Clijsters a învins-o pe Caroline Wozniacki şi s-a calificat în semifinale la Australian Open
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de M.T.    |    24 Ian 2012   •   09:06

Kim Clijsters îşi continuă drumul spre apărarea titlului cucerit anul trecut la Australian Open. Belgianca de 28 de ani s-a calificat în semifinalele de la Melbouerne, după ce a învins-o pe principala favorită, daneza Caroline Wozniacki, scor 6-3, 7-6.

Sunt fericită că m-am calificat fără a fi nevoie să joc trei seturi. Este foarte cald”, a declarat Clijsters, aflată la ultima participare la Australian Open.

Pentru Wozniacki, înfrângerea din sferturile de finală de la Melbourne înseamnă şi pierderea poziţiei de lider mondial, locul său urmând să fie luat de Victoria Azarenka, Petra Kvitova sau Maria Sharapova, toate cele trei jucătoare aflându-se în continuare în cursa pentru cucerirea titlului la primul turneu de Grand Slam al anului.

În semifinale, Clijsters o va întâlni pe Victoria Azarenka, învingătoare în trei seturi, 6-7, 6-0, 6-2, în meciul cu a opta favorită, poloneza Agnieszka Radwanska.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close