Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters s-a retras de la Indian Wells din cauza unei accidentări

Kim Clijsters s-a retras de la Indian Wells din cauza unei accidentări

Kim Clijsters s-a retras de la Indian Wells din cauza unei accidentări
16 Mar 2011   •   10:48

Kim Clijsters a fost nevoită să se retragă de la BNP Paribas Open de la Indian Wells din cauza unor dureri resimţite la umăr în timpul partidei din optimile de finală cu franţuzoaica Marion Bartoli. Numărul 2 mondial câştigase primul set cu 6-3 şi era condusă în cel de-al doilea cu 3-1.

Ieşirea din turneul de la Indian Wells pune capăt speranţelor lui Clijsters de a recâştiga prima poziţie în clasamentul WTA. Pentru a reuşi acest lucru, belgianca avea nevoie să reuşească o performanţă mai bună decât actualul lider, Caroline Wozniacki.

Calificată în sferturile de finală după abandonul lui Clijsters, Marion Bartoli o va întâlni în faza următoare pe sârboaica Ana Ivanovic, învingătoare cu 6-4, 6-2 în faţa deţinătoarei titlului, Jelena Jankovic. Tot în optimi, Caroline Wozniacki a reuşit să revină după ce a pierdut primul set cu Alisa Kleybanova pentru a câştiga cu 2-6, 6-3, 6-1.

În cadrul turneului masculin, Novak Djokovic a avut nevoie de numai 54 de minute pentru a-l învinge pe belgianul Ernests Gulbis, 6-0, 6-1, calificându-se astfel în optimile de finală, acolo unde îl va întâlni pe Viktor Troicki, cap de serie numărul 16.

Nici Roger Federer nu a petrecut mult timp pe teren. Elveţianul a trecut de Juan Ignacio Chela, din Argentina, în doar 58 de minute, scor 6-0, 6-2. În turul următor, Federer va juca împotriva americanului Ryan Harrison.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close