Antena 3 CNN Sport Tenis Monica Niculescu a fost învinsă de Caroline Wozniacki şi a ratat calificarea în optimile de la Australian Open

Monica Niculescu a fost învinsă de Caroline Wozniacki şi a ratat calificarea în optimile de la Australian Open

Monica Niculescu a fost învinsă de Caroline Wozniacki şi a ratat calificarea în optimile de la Australian Open
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    20 Ian 2012   •   10:38

Monica Niculescu s-a oprit în turul 3 la Australian Open, fiind învinsă de liderul mondial Caroline Wozniacki, scor 2-6, 2-6, după un meci care a durat o oră şi 16 minute.

Desemnată cap de serie numărul 31, Niculescu şi-a egalat cea mai bună performanţă a carierei la Melbourne şi, în ciuda înfrângerii, nu părăseşte primul turneu de Grand Slam al anului, pentru că va evolua în continuare la dublu, alături de Irina Begu, cele două românce fiind calificate în turul 2.

În optimile de finală, Wozniacki va juca împotriva Jelenei Jankovic, a 13-a favorită, care a trecut cu 6-2, 6-0 de Christina McHale (Statele Unite).

Victoria Azarenka, cap de serie numărul 3, s-a calificat de asemenea fără emoţii, jucătoarea din Belarus impunându-se cu 6-2, 6-4 în faţa Monei Barthel din Germania.

Următoarea adversară pentru Azarenka este cehoaica Iveta Benesova, aceasta reuşind să câştige meciul cu Nina Bratchikova, scor 6-1, 6-3.

Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 8, a învins-o pe Galina Voskoboeva (6-2, 6-2) şi va juca în optimile de finală cu Julia Goerges, care a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune în faţa italiencei Romina Oprandi.

În turneul feminin de dublu, Alexandra Dulgheru şi partenera ei, Virginie Razzano, au pierdut fără drept de apel în faţa perechii americane Liezel Huber/Lisa Razmond, favorite numărul 2, scor 0-6, 0-6.


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close