Antena 3 CNN Sport Tenis Gestul superb făcut de Monica Niculescu pentru România

Gestul superb făcut de Monica Niculescu pentru România

Gestul superb făcut de Monica Niculescu pentru România
02 Apr 2016   •   20:57

Monica Niculescu este în formă înaintea meciului cu Germania din barajul de menţinere în Cupa Federaţiei, programat în 16-17 aprilie, la Cluj. A demonstrat-o la turneul de la Miami, unde a ajuns până în "optimi" la simplu şi în semifinale la dublu. Românca şi Margarita Gasparyan au fost învinse în trei seturi de favoritele numărul 4, Timea Babos și Yaroslava Shvedova.

"Sunt foarte mulţumită de jocul de azi, am luptat, nu am ce să-mi reproşez. Văd un viitor bun pentru noi, îmi place foarte mult cum mă înţeleg cu ea, îmi place că stă pe partea dreaptă, mie îmi place să stau pe rever", a recunoscut Niculescu, pentru Digi Sport.

Niculescu a renunţat să joace, săptămâna viitoare, un turneu pe hard, la Katowice. Românca vrea să pregătească meciul cu Germania, echipă care are patru jucătoare în top 50 mondial - Angelique Kerber, Andrea Petkovic, Sabine Lisicki şi Annika Beck.

"Trebuie să începem să ne antrenăm pe zgură, pentru că avem jumătate de an - un an numai pe hard. Nu va fi uşor. Ne dorim victoria şi va fi o dispută incredibilă, care pe care. Văd un meci foarte greu", a adăugat ocupanta numărului 33 WTA.

Meciul de la Cluj se va disputa cu casa închisă.

"La Cluj, când am jucat, a fost incredibil. Mi-a plăcut. 7.000 de persoane să-ţi strige numele a fost senzaţional. Eu abia aştept să vin şi am înţeles că şi de data aceasta vin toţi, deci s-au ocupat toate locurile. Avem nevoie de ei", a încheiat Monica.

România ocupă locul 9 în clasamentul mondial, în timp ce Germania este pe 4.

×
Subiecte în articol: Fed Cup Monica Niculescu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close