Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal, Federer şi Djokovic, calificări la pas în sferturile turneului de la Indian Wells

Nadal, Federer şi Djokovic, calificări la pas în sferturile turneului de la Indian Wells

Nadal, Federer şi Djokovic, calificări la pas în sferturile turneului de la Indian Wells
17 Mar 2011   •   13:31

Rafael Nadal, Roger Federer şi Novak Djokovic s-au calificat fără emoţii în sferturile turneului de la Indian Wells. Alături de cei trei favoriţi, pe tabloul ultimilor opt de la BNP Paribas Open se mai regăsesc argentinianul Juan Martin del Potro, spaniolul Tommy Robredo, francezul Richard Gasquet, elveţianul Stanislas Wawrinka şi croatul Ivo Karlovic.

Dacă sârbul Djokovic a făcut din nou un meci aproape perfect, demolându-l pe conaţionalul său Viktor Troicki, 6-0, 6-1, în schimb, Nadal şi Federer au avut nevoie de ceva mai mult timp pentru a-şi învinge adversarii. Spaniolul, de două ori învingător la Indian Wells, a trecut de indianul Somdev Devvarman, 7-5, 6-4, în timp ce tenismanul elveţian a câştigat în faţa americanului Ryan Harrison, 7-6, 6-3.

Marea surpriză a optimilor de finală a reprezentat-o eliminarea lui Andy Roddick, învins în două seturi, 3-6, 6-7, de francezul Richard Gasquet, care în faza următoare a turneului îl va înfrunta pe Novak Djokovic. Sârbul a declarat că joacă probabil cel mai bun tenis al carierei sale şi pare principalul favorit să câştige la Indian Wells.

Indian Wells, alte rezultate

Juan Martin del Potro (Argentina) - Philipp Kohlschreibe (Germania) 7-6, 7-6

Tommy Robredo (Spania) - Sam Querrey (SUA) 6-1, 6-3

Stanislas Wawrinka (Elveţia) - Tomas Berdych (Cehia) 3-6, 6-4, 6-4

Ivo Karlovic (Croaţia) - Albert Montanes (Spania) 7-6, 6-2

Marion Bartoli şi Yanina Wickmayer, calificate în semifinalele turneului feminin

Franţuzoaica Marion Bartoli şi belgianca Yanina Wickmayer sunt primele semifinaliste ale turneului de la Indian Wells, după ce le-au învins pe Ana Ivanovic (6-4, 7-6), respectiv Shahar Peer (6-3, 6-3). Cele două sportive se vor lupta pentru un loc în ultimul act de sâmbătă.

În celelalte două sferturi de finală, daneza Caroline Wozniacki o va înfrunta pe Victoria Azarenka, din Belarus, în timp ce rusoaica Maria Sharapova va sta faţă în faţă cu chinezoaica Shuai Peng.

×
Subiecte în articol: indian wells Roger Federer Rafael Nadal
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close