Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal şi Djokovic dovedesc siguranţă şi obţin victorii la Indian Wells

Nadal şi Djokovic dovedesc siguranţă şi obţin victorii la Indian Wells

Nadal şi Djokovic dovedesc siguranţă şi obţin victorii la Indian Wells
Sursa foto: rafael nadal
16 Mar 2009   •   09:09

După victoria lui Roger Federer în turul doi de la Indian Wells, nici principalii săi rivali nu s-au lăsat mai prejos. Numărul 1 şi 3 mondial, Rafa Nadal şi, respectiv, Novak Djokovic au obţinut, amândoi, calificarea în turul al treilea de la turneul american fără să piardă vreun set. Spaniolul Nadal, campion în acest an la Australian Open, l-a învins pe Michael Berrer cu 6-2, 6-1, în timp ce Djokovic a trecut cu 7-5, 6-4 de Martin Vassalo. Turneul găzduit de statul american California este dotat cu premii în valoare totală de 4,5 milioane de dolari.
Doar 67 de minute i-au trebuit lui Rafael Nadal pentru a trece de germanul Michael Berrer, venit din calificări. Fără speranţe în faţa celui mai bine cotat jucător al lumii, Berrer a câştigat doar 3 game-uri în cele două seturi şi a cedat cu scorul de 6-2, 6-1. Astfel, Nadal şi-a asigurat biletele pentru turul al treilea, unde va da de o recentă cunoştinţă a românilor din Cupa Davis, Dmitri Tursunov. Rusul a trecut de Michael Russel şi îşi va încerca, acum, norocul împotriva ibericului Nadal, conform Eurosport.
Djokovic, şi el câştigător al unui turneu anul acesta, la Dubai, nu a avut o partidă aşa uşoară ca rivalul său spaniol, dar a reuşit, totuşi, să câştige în două seturi, 7-5, 6-4 împotriva argentinianului Martin Vassalo, numărul 54 mondial. Următorul hop pentru sârb este germanul Tommy Haas, care a trecut de Rainer Schuettler pentru a ajunge în această fază a competiţiei.
"Nu e niciodată uşor să câştigi primul meci . De la început n-a făcut să muncesc pentru punctele câştigate. Dar am jucat aşa cum aveam nevoie şi mă bucur că am trecut mai departe", a declarat sportivul din ţara vecină după meci, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal indian wells
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close