Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic l-a învins pe David Ferrer şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Novak Djokovic l-a învins pe David Ferrer şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Novak Djokovic l-a învins pe David Ferrer şi s-a calificat în semifinale la Australian Open
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    25 Ian 2012   •   14:55

Liderul mondial Novak Djokovic l-a învins pe spaniolul David Ferrer, scor 6-4, 7-6, 6-1, şi s-a calificat în semifinalele Australian Open, turneu pe care sârbul l-a câştigat în 2011.

Dublu campion la Melbourne, Djokovic îl va întâlni în semifinale pe britanicul Andy Murray, învingător cu 6-3, 6-3, 6-1 în faţa japonezului Kei Nishikori.

Voi încerca să repet jocul de anul trecut, dar va fi nevoie de mai mult decât atât. Andy joacă grozav şi a arătat că este într-o formă excelentă. În plus, îl are pe Ivan Lendl alături de el. Din punct de vedere fizic, este pregătit pentru primul său titlu de Grand Slam”, a declarat Djokovic.

Meciul cu David a fost foarte fizic şi foarte dificil. Am înţeles că mă aşteaptă o seară lungă. Am avut noroc că am câştigat al doilea set, dar împotriva unuia ca Ferrer trebuie să păstrezi ritmul. Nu m-am simţit foarte proaspăt din punct de vedere fizic şi am simţit că trebuie să fiu mai agresiv pentru a câştiga cât mai repede”, a mai spus numărul 1 în clasamentul ATP:

În cealaltă semifinală de la Australian Open, Roger Federer îl va întâlni pe Rafael Nadal.


×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close