Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic s-a retras de la Indian Wells. Sârbul nu primește viză SUA, dacă nu se vaccinează anti-COVID

Novak Djokovic s-a retras de la Indian Wells. Sârbul nu primește viză SUA, dacă nu se vaccinează anti-COVID

Novak Djokovic s-a retras oficial de pe tabloul de tragere la sorți al turneului de la Indian Wells, după ce nu a primit permisiunea de a intra în SUA, au anunțat duminică organizatorii.

Novak Djokovic s-a retras de la Indian Wells. Sârbul nu primește viză SUA, dacă nu se vaccinează anti-COVID
Sursa foto: Hepta/ Capital Pictures / Elena Leoni
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2023   •   09:58

Acest lucru ar putea însemna că cererea numărului unu mondial, în vârstă de 35 de ani, de a fi scutit de la vaccinul COVID-19 pentru a intra în SUA ar fi eșuat.

Sârbul, care este unul dintre cei mai mediatizați sportivi nevaccinați împotriva virusului, a cerut luna trecută guvernului american o permisiune specială pentru a juca la turneele ATP Masters de la Indian Wells și Miami.

"Numărul 1 mondial Novak Djokovic s-a retras de la BNP Paribas Open 2023. Odată cu retragerea sa, Nikoloz Basilashvili se mută pe teren", au precizat organizatorii într-un comunicat.

SUA interzic intrarea în țară a străinilor nevaccinați, o regulă care se așteaptă să fie ridicată atunci când guvernul va pune capăt măsurilor de urgență COVID-19, în data de 11 mai.

Djokovic nu a mai concurat la turneele ATP Masters de la Indian Wells și Miami, două dintre cele mai importante turnee din calendarul ATP și cunoscute sub numele de "Sunshine Double", din 2019.

Nimeni din echipa lui Djokovic nu a comentat retragerea acestuia, potrivit b1tv.ro.
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close