Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal l-a învins pe Roger Federer şi s-a calificat în semifinale la Indian Wells

Rafael Nadal l-a învins pe Roger Federer şi s-a calificat în semifinale la Indian Wells

Rafael Nadal l-a învins pe Roger Federer şi s-a calificat în semifinale la Indian Wells
de M.T.    |    15 Mar 2013   •   10:22

Rafael Nadal îşi continuă forma excelentă arătată de la revenirea în circuitul ATP şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Cap de serie numărul 5, jucătorul spaniol l-a învins în sferturile de finală chiar pe deţinătorul titlului, elveţianul Roger Federer, scor 6-4, 6-2, în prima întâlnire dintre cei doi mari rivali din ultimul an.

A fost cel de-al 29-lea meci direct dintre Nadal şi Federer, ibericul câştigând 19 dintre acestea.

„După ce am stat şapte luni departe de tenis, sunt fericit că am ajuns în semifinale. În urmă cu două săptămâni, nici nu şiam dacă voi fi aici. Am multă energie pozitivă”, a declarat Nadal.

De cealaltă parte, Federer, care riscă să piardă poziţia a doua în clasamentul mondial în favoarea lui Andy Murray, nu este surprins de revenirea în forţă a marelui său rival.

„Nu ar fi revenit dacă nu s-ar fi simţit bine şi mă aşteptam să fie dificil împotriva lui, lucru pe care mi l-a arătat”, a spus elveţianul.

În semifinale, Nadal îl va întâlni pe Tomas Berdych, cehul trecând cu 6-4, 6-4 de Kevin Anderson.

În celelalte două meciuri din sferturile de finală, Andy Murray va juca împotriva lui Juan Martin Del Potro, iar liderul mondial Novak Djokovic îl va întâlni pe Jo Wilfred Tsonga.


×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close