Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal şi Roger Federer s-au calificat în turul 3 la Australian Open

Rafael Nadal şi Roger Federer s-au calificat în turul 3 la Australian Open

Rafael Nadal şi Roger Federer s-au calificat în turul 3 la Australian Open
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    18 Ian 2012   •   11:00

Rafael Nadal l-a învins pe germanul Tommy Haas cu 6-4, 6-3, 6-4 şi s-a calificat în turul 3 la Australian Open, confirmând că problemele la genunchi pe care le-a avut înaintea turneului de la Melbourne nu îl afectează.

Sunt foarte fericit de felul în care starea mea se îmbunătăţeşte, pot juca fără probleme. În ultimii ani, mereu am avut probleme fizice aici, însă de fiecare dată mi-a făcut plăcere să revin. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere, este o onoare să joc pe Rod Laver Arena”, a declarat Nadal, câştigător la Australian Open în 2009.

În turul 3, Nadal va juca împotriva câştigătorului din meciul Donald Young - Lukas Lacko.

Roger Federer a profitat de retragerea lui Andreas Beck, cauzată de problemele la spate ale germanului, şi a avansat în turul următor, unde îl va întâlni pe învingătorul dintre Ivo Karlovic şi Carlos Berlocq.

Mi-ar fi făcut plăcere să joc, îmi pare rău pentru fani. Acum mă voi odihni şi mă voi pregăti pentru următorul meci”, a spus Federer.

Americanul Mardy Fish, cap de serie numărul 8, a fost eliminat încă din turul 2, după ce a pierdut în trei seturi în faţa columbianului Alejandro Falla, scor 6-7, 3-6, 6-7, în timp ce al şaptelea favorit, cehul Tomas Berdych, nu a avut emoţii în meciul cu Olivier Rochus, pe care l-a învins cu 6-1, 6-1, 7-6.

Juan Martin del Potro s-a calificat şi el în turul 3, în urma unei victorii la pas obţinută împotriva lui Blaz Kavcic, 6-4, 7-5, 6-3.


×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close