Antena 3 CNN Sport Tenis Românii şi-au aflat adversarii de la Australian Open: Sorana Cârstea o va întâlni pe Samantha Stosur

Românii şi-au aflat adversarii de la Australian Open: Sorana Cârstea o va întâlni pe Samantha Stosur

Românii şi-au aflat adversarii de la Australian Open: Sorana Cârstea o va întâlni pe Samantha Stosur
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    13 Ian 2012   •   13:29

Sorana Cârstea a avut parte de ghinion la tragerea la sorţi a meciurilor de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam a anului, românca urmând să o întâlnească în turul inaugural de la Melbourne pe Samantha Stosur, cap de serie numărul 6, campioana de la US Open din 2011.

O misiune dificilă va avea şi Alexandra Dulgheru, care va juca împotriva Verei Zvonareva, a şaptea favorită a turneului, în timp ce Alexandra Cadanţu, prezentă în premieră pe tabloul principal de la Melbourne, o va avea ca adversară pe italianca Roberta Vinci, cap de serie 23.

Cotată a 31-a favorită, Monica Niculescu va debuta la Australian Open împotriva franţuzoaicei Alize Cornet, iar Irina Begu o va întâlni pe Carla Suarez Navarro, din Spania.

Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorţi, jucătoarea de 20 de ani urmând să aibă o adversară din calificări, acolo unde mai evoluează două românce, Mădălina Gojnea şi Mihaela Buzărnescu.

Dacă se vor califica în turul 2, Simona Halep şi Irina Begu le-ar putea întâlni pe Agnieszka Radwanska, respectic Petra Kvitova, campioana de la Wimbledon, în timp ce Monica Niculescu ar urma să joace împotriva liderului mondial, Caroline Wozniacki, în al treilea tur.

În turneul masculin, singurul reprezentant al României, Victor Hănescu, îl va întâlni pe germanul Tobias Kamke şi, dacă va obţine calificarea, în faza următoare va juca împotriva învingătorului dintre ucraineanul Alexandr Dolgopolov, favorit numărul 13, şi australianul Greg Joens.


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close