Antena 3 CNN Sport Tenis S-au stabilit sferturile de finală feminine la Australian Open. Serena Williams a fost eliminată

S-au stabilit sferturile de finală feminine la Australian Open. Serena Williams a fost eliminată

S-au stabilit sferturile de finală feminine la Australian Open. Serena Williams a fost eliminată
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de M.T.    |    23 Ian 2012   •   13:56

Ekaterina Makarova a produs marea surpriză a optimilor de finală de la Australian Open, reuşind să o elimine pe Serena Williams, a 12-a favorită şi de cinci ori campioană la Melbourne.

Jucătoarea din Rusia s-a impus cu 6-2, 6-3 după o oră şi 22 de minute şi va juca în sferturile de finală împotriva compatrioatei sale, Maria Sharapova, învingătoare în trei seturi, 3-6, 6-2, 6-3 în faţa lui Sabine Lisicki, din Germania.

Nici măcar nu ştiu ce să spun, este un sentiment incredibil. Serena este o jucătoare incredibilă şi pentru oricine este dificil să joace contra ei. Sunt foarte fericită”, a declarat Makarova, locul 56 WTA.

Petra Kvitova, cap de serie numărul 2, a trecut uşor de sârboaica Ana Ivanovic, scor 6-2, 7-6, şi o va întâlni în turul următor pe italianca Sara Errani, cea care a eliminat-o în optimi pe Sorana Cârstea.

A fost un meci greu mai ales în finalul celui de-al doilea set, când am pierdut mai multe puncte la rând. Din fericire, mi-am revenit în tie-break”, a spus campioana de la Wimbledon.

În celelalte meciuri din sferturile de finală, liderul mondial, Caroline Wozniacki, va juca împotriva deţinătoarei titlului, Kim Clijsters, iar Victoria Azarenka, a treia favorită, o va întâlni pe Agnieszka Radwanska.


×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close