Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep a dezvăluit care a fost una dintre marile ei greşeli, făcute la începutul carierei. „Am stat prea mult acolo!”

Simona Halep a dezvăluit care a fost una dintre marile ei greşeli, făcute la începutul carierei. „Am stat prea mult acolo!”

Simona Halep a dezvăluit care a fost una dintre marile ei greşeli, făcute la începutul carierei. „Am stat prea mult acolo!”
de S.T.    |    08 Aug 2017   •   11:40

Simona Halep s-a aflat luni, 7 august, în centrul atenţiei la Toronto.

Simona a povestit cum s-a refăcut psihic după ratarea la „mustaţă” a titlului la Roland Garros, scrie doartenis.ro.

Nu mă simt obosită. Mi-am luat câteva zile libere după Roland Garros. Totul este perfect. Sunt dezamăgită de acele meciuri dar sunt pregătită să o iau de la capăt. Simt că mă aflu în faţa unui nou început şi aştept cu nerăbdare să-mi îndeplinesc ţelurile. Simt jocul foarte bine aici. Suprafaţa mi se potriveşte, atmosfera este bună, iar publicul este mereu alături de mine. Totul devine mai uşor pentru mine. Sunt unele turnee la care mă simt ca acasă. Acesta este unul dintre ele”, a declarat Halep.

Eu am stat prea mult la junioare, până la 18 ani, dar sunt fericită că am câştigat un Grand Slam la juniori. Poate nu este atât de important, dar pentru mine a fost în acel moment şi încă mai este”, a mai spus Simona Halep.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close