Antena 3 CNN Sport Tenis SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE. Antrenorul Serenei Williams dezvăluie strategia celor două jucătoare

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE. Antrenorul Serenei Williams dezvăluie strategia celor două jucătoare

 SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE. Antrenorul Serenei Williams dezvăluie strategia celor două jucătoare
26 Ian 2018   •   17:49

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mourotoglou, a prefațat finala de la Australian Open dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki.

”Avem finala perfectă. Primele două clasate luptă pentru primul lor titlu de Grand Slam. Ambele au salvat mingi de meci. Va fi o bătălie a nervilor. Wozniacki încearcă să își valorifice serviciul, cum a făcut în partidele precedente. Probabil că o va ajuta să rămână în schimburile lungi de mingi. Va încerca să o atace pe Simona în punctele ei slabe.

Simona e mai agresivă, mai ales pe forehand. Ea a ținut lunia de tușă minunat, de la acel tur 3 cu Davis. S-a plasat din ce în ce mai aproape de linia de fund. Simona arată o agresivitate extraordinară. Ea va dori să o fixeze pe Wozniacki pe centrul terenului. Meciul riscă să fie un nou roller-coaster pentru Simona”, a spus Mouratoglou, pentru Eurosport, citat de Digisport.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis Caroline Wozniacki
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close